Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Dívka (3) se toulala ulicemi Ústí nad Labem: Měla na sobě jen noční košilku!

Dívka (3) se toulala ulicemi Ústí nad Labem: Měla na sobě jen noční košilku!
Dívka (3) se toulala ulicemi Ústí nad Labem: Měla na sobě jen noční košilku!  (Autor: MP Ústí n. Labem)
Autor: VaB - 
28. února 2020
16:14

Teprve tříletá holčička se bez doprovodu toulala ulicemi Ústí nad Labem. V chladném a deštivém počasí byla navíc oblečená jen v lehké košilce! Na pomoc jí vyrazili strážníci městské policie.

V pátek dopoledne vyrážela hlídka městských strážníků z Ústí nad Labem ke stadionu v Masarykově ulici. Podle oznamovatelky se tam toulala malá holčička bez dozoru. Všímavá žena pak na holčičku dohlédla až do příjezdu strážníků.

„Nikde v okolí se nenacházeli ani rodiče, ani nikdo, kdo by měl malou holčičku v té době na starost,“ uvedli strážníci na svých stránkách. Dívenka byla navíc oblečena jen v tenké noční košilce. „Jeden ze strážníků holčičku zabalil do svetru a uložil ji do služebního vozidla, aby se dítě zahřálo a neprochladlo,“ napsali strážníci.

Hned nato se snažili zjistit, jak se holčička jmenuje a kde bydlí, nikam to ale nevedlo. „To se jim kvůli věku dítěte nepodařilo zjistit,“ vysvětlili strážníci, kteří tak dívku museli převézt na Magistrát města Ústí nad Labem, konkrétně na odbor sociálněprávní ochrany dětí. Odtud pátrání po rodičích pokračovalo.

Vše mělo ale šťastný konec. „Po necelé hodině byla operačním střediskem Policie ČR předána strážníkům informace, že hlídka obvodního oddělení Policie ČR  – Všebořice už má zjištěnu matku, která potvrdila, že se jí holčička ztratila,“ uvedli na závěr strážníci. Dívenka se tak vrátila zpět k mamince. 

Uživatel_5402118 ( 29. února 2020 07:56 )

Jak někdo může ztratit dítě? Velmi snadno. Stačí třeba jen na vteřinu věnovat pozornost třeba prodavače a dítě je fuč.

Aia Rebelka ( 28. února 2020 21:12 )

Sic nechapu, jak se toto muze takto stat, ale reakce podemnou Milan mid. Tvl.vy nejste normalni. Predstavte si, ze by podle vas melo dite ted skoncit v decaku. To je jako lepsi? Byl jste tam nekdy? Nebyla tyrana, minimalne se to tam nepise, tudiz vase reakce je normalne k zblití.

MAMKA2316 ( 28. února 2020 17:24 )

Asi nějaká vzorná matka která se o dítě vůbec nestará ale úřady ji ho nemohou vzít ne ???Asi čekají až to dopadne hůř ???? Nebo podle našeho práva asi nemohou nic dělat ????Asi to druhé bude pravda že ????

ivuska1 ( 28. února 2020 17:17 )

Co to je za matku, ktera ztrati dite ?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání