Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nikolu (†20) našli v lese zavražděnou a brutálně znásilněnou: Někdo ji otrávil silnými dávkami léků!

Autor: chal - 
30. září 2020
11:06

Dnes by bylo Nikole 30 let, kdyby před deseti lety cestou z nonstopu domů náhle nezmizela. Tělo mladé dívky našli znásilněné a ve značném stadiu rozkladu ležet v lese. Policistům se ale nepovedlo případ rozkrýt.

Nikola se ztratila 25. září 2010 v Senici. V noci se na místní diskotéce pohádala s přítelem, a tak se rozhodla, že půjde sama domů. Když odcházela, bylo to naposledy, co ji viděl živou. Nikolu ještě natočila bezpečnostní kamera před podnikem, co se s ní ale dělo pak, zřejmě nikdo z jejích blízkých neví.

Tělo pohřešované našel až 16. listopadu dělník v lese na okraji Senice. Bylo svlečené a ve značném stadiu rozkladu, dokonce na první pohled nešlo rozeznat, o jaké pohlaví jde. Pitva nicméně identitu oběti potvrdila a navíc určila, že Nikola byla brutálně znásilněna. Podle znaleckého posudku byla Nikola otrávena velkými dávkami silného medikamentu. 

První obvinění v případu padlo až sedm let od Nikoliny smrti. Policisté ukázali na muže pohybujícího se v podsvětí, kde je známý pod přezdívkou Rádža. Ten byl v době obvinění souzen kvůli jiné trestné činnosti v České republice. V roce 2018 bylo ale obvinění staženo.

Od osudného dne uteklo už deset let a pachatel stále běhá na svobodě. Policisté na případu nadále pracují. Podle informací TV JOJ mají k dispozici nové výpovědi, které by mohly s případem konečně pohnout.

Video  Nikolu pachatel otrávil, znásilnil a zabil v roce 2010  - TV JOJ
Video se připravuje ...

vera51 ( 30. září 2020 13:14 )

Ani jsem to nedokoukala, jak vidim dvakrat reklamu tak to zaviram.Uz mam na reklamy alergii.Hnus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání