Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zuzanu prý ubodal její syn (19): Sousedi popsali, co předcházelo brutální vraždě!

Autor: rc - 
29. září 2020
05:40

Tragédie se stala v sobotu večer ve slovenské Nitře. Na sídlišti Klokočina v jednom z tamních bytů byla ubodána k smrti Zuzana. Osmačtyřicetiletá žena měla mít na těle až šest bodných ran! Strážci zákona odvedli v poutech jejího devatenáctiletého syna Jána. Sousedi prozradili, že tragédii předcházela divoká hádka. Ty prý v rodině nebyly žádnou výjimkou.

Strážci zákona kolem deváté hodiny večerní v sobotu zasahovali v Rýnské ulici ve slovenské Nitře. Na sídlišti Klokočina došlo k brutální vraždě. V jednom z tamních bytů v kaluži krve policisté našli tělo osmačtyřicetileté Zuzany. Na místo vyjela záchranná služba, ovšem ženě už nebylo pomoci.

„Můžeme potvrdit, že jsme vyslali záchranáře na pomoc pobodané ženě. Bohužel, utrpěla poranění neslučitelné se životem. Lékař musel konstatovat smrt,“ uvedla mluvčí záchranářů pro slovenský deník Nový Čas Alena Krčová. „Žena byla ubodána nožem, nejevila známky života,“ uvedla policejní mluvčí Renáta Čuháková.

V bytě byl se ženou její devatenáctiletý syn Ján, kterého měli policisté odvézt v poutech. „Dva policisté šli přes okno a dva vyrazili vchodové dveře do bytu. Křičeli na něj: ,Zahoď to' a ,Dej ruce nahoru', potom ho svalili na zem. Bylo to strašné,“ uvedl očitý svědek tragédie. Vraždě ženy prý předcházela divoká hádka. „Slyšeli jsme, že se hádají,“ sdělili sousedé. „Právě jsme s přítelkyní přišli domů a byli tu policisté. Z bytu se ozýval křik,“ dodali další svědci tragédie.

Hádky v rodině nebyly prý žádnou výjimkou. Křik se zevnitř ozýval často. „Ji jsem viděla asi jen jednou. Paní moc z bytu nevycházela, byla taková tichá a zakřiknutá. Ale stále tam byly hádky, ten chlapec jí strašně škaredě a vulgárně nadával, křičel na ni,“ dodala sousedka.

Vyšetřovatelé na případu pracují. „Vyšetřovatel začal v této souvislosti trestní stíhání ve věci pro obzvlášť závažný zločin vraždy. Podezřelá osoba byla policií zadržena a probíhají s ní momentálně procesní úkony,“ dodala Čuháková.

Lubomír Babáček ( 29. září 2020 14:07 )

Mamča mu nejspíš vypnula vifinu, jinak mi to hlava nebere. Dnešní neschopná omladina je totálě závislá na technologii a bez ní ztrácejí veškeré racionální myšlení a smysl života. Bohužel, lidstvo se vydalo tím nejhorším směrem a asi to tak ve Vesmíru chodí u všech forem života. Co dostane rozum, samo se časem zničí.

lunatic ( 29. září 2020 06:32 )

Taková je výchova rodičů,kteří vzešli z éry rozvi­nuté,­soci­alis­tické společnosti ,kdežto kapitalistická maminka by zdravého a dospělého syna pobídla,aby si tento došel do banky,vzal hypotéku a po koupi bytu se od ní odstěhoval - anebo bydlet pod most,když je zcela neschopný ... naštěstí mu kapitalisté přístřeší zajistí a ještě jej i velkoryse budou finan­covat­,pro­tože,­jak jsem již i popsal výše,potomek je zjevně neschopný a tedy se spíše hodí do socialismu - ten však zanikl,protože vůle lidu byla jiná - lid rozhodl !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání