Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jaroslav (54) pobodal svou exmanželku: Seděl za nebezpečné vyhrožování!

Ilustrační.
Ilustrační.  (Autor: Václav Burian)
Autor: VaB - 
24. září 2020
22:35

Jaroslav (54) bodl svou exmanželku jen kousíček od srdce! Donedávna seděl ve vězení za nebezpečné vyhrožování, byl ale propuštěn. Žena skončila v nemocnici, kde byla operována.

K incidentu došlo v Považské Bystrici na Slovensku v úterý. Nechybělo málo od tragédie - Jaroslav (54) měl v místním domě pobodat svou exmanželku. Incident potvrdila i policie, která dům hlídala. 

„Na tísňovou linku jsme přijali volání o pomoc, podle kterého došlo k napadení ženy, vyslali jsme tam záchranáře. S poraněním břicha a pánve ženu transportovali do nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Alena Krčová.

Sousedé věděli, že mezi sebou měli exmanželé konflikty, ale že to skončí takhle, nikdo z nich nepředpokládal. „Je to tragédie, která se neměla stát, ale stala se, měl takovou povahu, řekl bych cokoliv, ale neřekl bych, že to udělá,“ uvedl pro noviny.sk jeden ze sousedů.

V minulosti byl Jaroslav okresním soudem odsouzen za přečin nebezpečného vyhrožování. Dostal trest odnětí svobody na osm měsíců. Před nedávnem ho navíc podle noviny.sk propustili na svobodu. V nemocnici Alenu urgentně operovali. Policie se případem zabývá.  

   

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání