Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Misska Daniela, která měla srazit na přechodu dívku (†18): Stalking, zabitý pes i vloupání!

Autor: ran - 
23. září 2020
05:02

Jak se zdá, slovenská finalistka Daniela Kralevich se z problémů ne a ne vyhrabat. Před více než půl rokem si prožívala své, když jí neznámí lidé vážně vyhrožovali, pak se jí někdo zase snažil vloupat do domu a nakonec jí zabili jejího milovaného psa. Nyní možná ale bude mít ještě větší problém - obvinění ze zabití chodce na přechodu!

Slovenská finalistka Miss Universe 2003, módní návrhářka a také podnikatelka Daniela Kralevich (35) v pondělí kolem poledne údajně srazila na přechodu neznámou dívku (†18). Podle svědků její luxusní auto před srážkou ani nepřibrzdilo, oběť nehody byla na místě mrtvá. 

V roce 2019 Kralevich poutala pozornost z úplně jiných důvodů. Prožívala si tehdy soukromé peklo, když ji neznámí lidé sledovali na jejím pozemku a vyhrožovali jí smrtí. Případy jsou v šetření, ale policie zatím k žádnému výsledku nedospěla. Výhrůžky a všechno kolem ji děsilo, ale opravdu bát se začala, až když jí sáhli na jejího chlupatého miláčka - někdo nemilosrdně zabil jejího psa.

Když se navíc pokusili vloupat do jejího honosného domu, stal se tento snad nejstřeženějším objektem v celé čtvrti. V domě má už od začátku umístěných celkem 14 kamer a další bezpečnostní systémy. Po sérii výhružných incidentů tak už sice další nepřidávala, zato nechala v domě upravit rozvody elektřiny tak, aby měly kamery samostatné napájení.

Video  Bývalá finalistka soutěže miss a módní návrhářka Daniela Kralevich měla srazit na přechodu dívku (†18).  - Repro foto TV JOJ
Video se připravuje ...

Nyní tak už bezpečnost v domě není závislá na tom, zda jde, nebo nejde proud. „Upravili jsme to tak, abychom se nedostali do situace, že nám vypnou rozvodnou skříň a budeme jim napospas, jak se to už jednou stalo,“ řekla Kralevich počátkem roku 2020 pro Nový Čas.    

„Už nikomu nevěřím. Otec je elektrotechnik, takže mi to udělal jeho blízký kamarád. Musí to mít na starosti a pod kontrolou jen jeden člověk. Pokud to zase spadne, vím, za kým mám jít,“ pochvalovala si tehdy Kralevich.

Návrhářka měla svého času i problémy se svou komerční rekreační stavbou pro veřejnost, kterou umístila na břeh bratislavského jezera Zlaté písky. (Název je to velkolepý, ale s bulharskými plážemi místo nemá nic společného, jedná se o zatopený bývalý povrchový štěrkopísečný důl přímo v Bratislavě.)

Když objekt nechala postavit, sesypaly se na ni stížnosti. Úřady však rozhodly, že stavba je v pořádku; je mobilní a snadno odstranitelná. Kralovich k tomu řekla, že si aspoň lidé u jezera budou mít konečně kam odskočit na toaletu a strávit tak čas na pláži o něco „kulturněji“.

Po pondělní tragické nehodě ale možná bude bývalá misska považovat problémy se stavbou už jen za takové bezvýznamné lapálie. Zda tomu tak bude, bude záležet na výsledku policejního vyšetřování, které určí viníka nehody.

nazor ( 23. září 2020 11:48 )

Jak říkal Miroslav Horníček "všichni jsme chodci, ale ne všichni jsme řidiči".Řídím už 30 let a v poslední době si myslím,že se někteří řidiči zbláznili,nikdo nedává blinkr,na přechodu se najíždí do chodců,agresivita řidičů je velká.Chodci vcházejí na přechod,aniž by se rozhlédli.U nás před prací vběhla na přechod na červenou slečna se sluchátkama,bylo mokro,motorkář do ní najel,oba je resuscitovali a on možná nebude chodit.Pokud tam nebyl semafor,tak to bude těžké dokazování.Na přechod se nesmí vbíhat,řidič pak nemá šanci zastavit.Chodci nemají absolutní přednost,a musí se rozhléd­nout­.Dou­fám,že se tato nehoda spravedlivě posoudí.

PavelSki ( 23. září 2020 10:01 )

Podle nadpisu a první věty to vypadá, že jmenované má vše na svědomí holka jedna zlobivá, jako viník.

Aha v ostatním oběť, ale asi to byl smysl titulku.

SCHWARZENBERG ( 23. září 2020 09:41 )

Holka pitomá taky vleze na přechod aniž by se rozhléhla. I když svítí zelená tak se musí rozhlédnout. Kdo ví jestli nečuměla do mobilu nebo neměla sluchátka. V dnešní době je to za volantem samej feťák, magor nebo někdo kdo si píše SMSky. Co to bude platný i když tu čůzu odsoudí tak to holce život nevrátí.

SCHWARZENBERG ( 23. září 2020 09:35 )

bůs picsába

Slavnabru ( 23. září 2020 09:35 )

Kdyby za volantem ve staré Fabii seděla žena po šichtě v nějaké továrně, tak by už v ten den byla odsouzená v superrychlém řízení a jde sedět do basy s maximální sazbou. S touhle od pohledu drzou arogantní suverénkou se vyšetřování bude tahat roky, uhraje to na kýchnutí, závrať nebo vyšší moc a vyfasuje podmínku a zákaz řízení na pár let... podobně jako pirátka silnic Rolins.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání