Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Luxusní vůz zabil na přechodu dívku (†18): Řídila ho slavná finalistka miss Daniela?

Autor: ran - 
22. září 2020
13:12

Při přecházení silnice v Bratislavě přišla o život mladá žena (†18). Podle informací slovenských médií luxusní auto, které ji smetlo, patří známé podnikatelce a celebritě Daniele Kralevich. Ve vozidle seděla se svojí matkou. Která z nich řídila, však zatím policie zjišťuje. Obě ženy se nechaly odvézt do nemocnice - jsou prý v šoku z toho, co se stalo.

Bylo poklidné pondělní odpoledne, kolem 12:20. V bratislavské městské části Ružinov právě od lékaře odcházela dívka, které se v tu chvíli odpočítávaly poslední minuty života. Podle informací webu Noviny.sk měla zřejmě namířeno do kulturního centra přes ulici. Tam ale už nikdy nedošla. Když vkročila na přechod, smetl ji ve vysoké rychlosti luxusní vůz.

Auto ji odmrštilo dobrých 20 metrů daleko před sebe, protože podle svědků přijelo v plné rychlosti a před nárazem údajně ani náznakem nepřibrzdilo.

Ještě než během několika málo minut dorazily složky integrovaného záchranného systému, se dívku pokoušeli přivést k životu kolemjdoucí lidé. Zranění však byla tak vážná, že mladá žena prakticky neměla šanci. „Oběť měla kompletně poraněnou oblast hrudního koše i hlavu. Zranění byla neslučitelná se životem,“ řekl TV JOJ zasahující lékař. 

Auto mělo registrační značku, která podle zjištění zpravodajského webu Nový Čas patří podnikatelce, módní návrhářce a bývalé finalistce soutěže krásy Daniele Kralevich (35). Zda tato vůz značky Range Rover také řídila, zatím ale není jasné, protože v autě měla sedět ještě se svojí matkou, ovšem slovenská média podotkla, že podle vyjádření policie měla řidička mít 35 let, stejně jako Daniela.

Kdo seděl za volantem, musí ukázat další šetření. „Okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování. Policie zahájila stíhání ve věci trestného činu zabití,“ doplnila mluvčí policie Veronika Slamková.

Video  Bývalá finalistka soutěže miss a módní návrhářka Daniela Kralevich měla srazit na přechodu dívku (†18).  - Repro foto TV JOJ
Video se připravuje ...

Slavnabru ( 23. září 2020 08:07 )

Slovenský tisk napsal, že vůz chodkyni nabral v tak vysoké rychlosti, že jí to odhodilo do vzdálenosti 20 metrů. Tak jaké pak vyšetřování? Čím déle se to bude šetřit, tím více znaleckých posudků, tím více svědků, až se to celé přetočí a nakonec se celá věc uzavře s tím, že na vině byla chodkyně. Takových případů už bylo...

strfnadice ( 23. září 2020 03:56 )

Zavřít až zčerná, tyhle fuchtle z miss přišly k penězům, koupě si káru a pak jezdej namachrivaby jak ***, jako, že jsou nedotknutelný

strfnadice ( 23. září 2020 03:54 )

Zavřít až zčerná, každá fuchtle co se zúčastnila téhle h debilní h miss a přišla k penězům, si koupí káru jak hovado a navrhuje a jezdí jak pica

sleepless ( 23. září 2020 02:08 )

Úspešná Zlatokopka Kralevich jazdila po Bratislave ako dívá sviňa 😠. Bola to len otázka času, kedy niekoho zabije...

sleepless ( 23. září 2020 02:05 )

Teba mala mater radšej zhltnúť, ty blbče nedorobený 🤮🤮🤮 Si zo špatnej mrdky urobený.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání