Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Řidič přejel nohu školačce na přechodu a zmizel! Hledá ho policie

Přechod, na kterém došlo k nehodě.
Přechod, na kterém došlo k nehodě.  (Autor: Policie ČR)
Autor: VaB - 
23. září 2020
11:06

Policie hledá řidiče auta, který v České Lípě přejel školačce nohu a ujel od nehody. Auto se na školačku vyřítilo, řidič nezastavil ani poté, co ji zranil. Šlo prý o tmavší vůz.

K incidentu došlo v úterý před osmou hodinou ranní v křižovatce ulic Jiráskova a Moskevská v České Lípě. Po silnici se řítilo zatím nezjištěné auto, které jelo ze směru od tamní nemocnice. Na přechodu pro chodce pak dívce přejelo nohu. 

„Jeho řidič na školačku nijak nezareagoval ani potom, co ji zranil, bez zastavení pokračoval dál v jízdě. Jednalo se o tmavší, možná  tmavě šedé auto a vedle řidiče na místě spolujezdce seděla žena,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Policie proto žádá svědky nehody, aby pomohli s vypátráním tohoto řidiče. „Školačka po nehodě dokulhala do školy, kde se o ni postarala paní učitelka a zajistila její ošetření na chirurgické ambulanci,“ dodala Baláková.

Podle výpovědi patnáctileté dívky procházelo křižovatkou několik dalších chodců, kteří si auta a případně i řidiče mohli všimnout. „Pokud nám můžete pomoci svou svědeckou výpovědí, kontaktujte nás, prosím, na kterékoliv služebně Policie ČR nebo volejte naši bezplatnou tísňovou linku 158,“ zakončila mluvčí. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání