Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující zvrat v případu Maddie: Žije u nové rodiny, tvrdí svědkyně

Autor: jel - 
25. července 2020
10:58

Vyšetřování kolem zmizení malé holčičky Madeleine McCannové po třinácti letech konečně pokročilo. Za poslední dva měsíce policie našla podezřelého Christiana B., který zřejmě za únosem stojí. Němečtí vyšetřovatelé také sdělili mediím, že mají konkrétní důkazy o tom, že je dívenka mrtvá. Podle portugalské svědkyně však holčička žije, poznala ji v supermarketu.

Portugalka tvrdí, že viděla Maddie před několika lety v jednom ze supermarketů v Algarve, dívka prý žije s německou rodinou. Holčička se ztratila, když jí byly teprve tři roky, dnes by jí tedy bylo už 16 let. „Před třemi, nebo čtyřmi lety jsem byla v supermarketu v Galé, byla tam dívka, která mluvila s dalšími lidmi německy,“ popsala svědkyně. „Podívala jsem se jí do očí, byly světlé a na pravém oku bylo znaménko, totéž, které má Maddie. Jsem si jistá tím, co jsem viděla,“ dodala.

Galé je od Praia da Luz, tedy místa, odkud holčička před 13 lety zmizela, vzdáleno pouhých 55 kilometrů. Již dříve proběhla médii informace, že pár žijící v Galé tvrdí, že v roce 2007 se Christian B. vloupal do jejich domu a ukradl jim rodinné dědictví. Tvrdí se také, že německý pedofil měl komplice, ženu, která mu dávala tipy na místa k vykradení.

Znaménko, které měla zmizelá holčička v oku a které měla i dívka v supermarketu, se nazývá kolobom. Jde o vrozenou vadu oka, která nejčastěji postihuje duhovku. Nejčastěji v dolní části se objeví zářez, díky němuž má pak zornice tvar klíčové dírky. Tuto vadu má údajně pouze jeden člověk z 10 000 a na světě je pouhých 7 milionů lidí s tímto postižením. 

Britka Maddie zmizela v roce 2007 z portugalského letoviska Praia da Luz, kde byla na dovolené se svými rodiči. Ti byli během únosu na večeři v nedaleké restauraci. V červnu letošního roku přišli němečtí vyšetřovaté s tím, že za únos je zodpovědný Christian B., německý pedofil, který si nyní odpykává trest za zločiny spojené s drogami. Obviněn z únosu však zatím nebyl.

 

luklovah ( 25. července 2020 14:19 )

Jednou o tom mluvil nějaký senzibil že Maddie žije v nové rodině nedaleko místa kde ji unesli.Aeraluno běžte se léčit.

aeraluna ( 25. července 2020 12:22 )

Tu už dávno někdo uvařil a snědl...k čemu je pořád se v tom hrabat?

Monikay ( 25. července 2020 11:29 )

a paní neměla mobil aby rodinku alespoň z povzdálí vyfotila

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání