Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Natalie zmizela se svými dcerami (†2 a †4): O den později byly nalezeny mrtvé na odlehlém parkovišti

Autor: rc - 
24. července 2020
18:34

Texaští policisté vyšetřují záhadnou smrt Natalie Chambersové (†31) a jejích dvou malých dcer Isabely (†4) a Elise (†3). Maminka se svými dcerkami odjela ve středu z domu na domluvenou schůzku, ovšem tam nedorazila. Čtyřiadvacet hodin o nich nikdo neslyšel. Ve čtvrtek dopoledne pak byly nalezeny mrtvé v autě na odlehlém parkovišti.

Zmapovat poslední kroky Natalie Chambersové a jejích dvou dcer Isabely a Elise se snaží texaští policisté. Jednatřicetiletá Natalie z Dallasu ve středu ráno vzala své dvě dcerky, naložila je do auta a odjela z domu na domluvenou schůzku do parku.

V parku se měla sejít se svou kamarádkou. Měl to být den her a zábavy, ovšem Natalie na schůzku nedorazila. Nikomu se neozvala, nikdo o ní nic nevěděl.

„Moje sestra Natalie Chambersová a její dvě dcery Isabela a Elise jsou nezvěstné od osmi hodin od rána. Jestliže jste někdo o nich slyšel nebo je viděl, prosím, kontaktuje mě,“ napsala ve středu na sociální síť Facebook Jessica Purcellová. Trvalo čtyřiadvacet hodin, než se ustaraná rodina a přátelé dozvěděli, co se stalo.

Ve čtvrtek se policii podařilo najít její polohu díky ženině mobilu. Na odlehlém parkovišti lokalizovali její vozidlo, v němž byla Natalie s holčičkami nalezena mrtvá. Nyní se snaží strážci zákona zjistit, co se stalo. V případu byla nařízena pitva. „Toto ráno je velice tragické, ztratili jsme tři cenné životy,“ řekl detektiv Steven Rutherford podle britského Daily Mailu s tím, že na případu policisté pracují. „Své dcery hluboce milovala a byla inspirativní matkou. Vždy jsem jí říkávala, že je dobře, že se stala matkou jako první, jelikož od ní mohu získat rodičovské tipy,“ uvedla pro CBS Dallas zdrcená Jessica.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání