Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tajemství posledních okamžiků ztracené Maddie: Německá policie odkryla karty

Autor: shp - 
8. června 2020
22:04

Madeleine McCannová, která zmizela krátce před svými čtvrtými narozeninami v portugalském letovisku Praia da Luz v roce 2007, je mrtvá. Přesně to tvrdí německý žalobce Christian Wolters, podle kterého má německá policie dokonce důkazy o tom, že již není Maddie mezi živými. Vrahem je podle něj nejspíš usvědčený násilník Christian B. (43).

Se zdrcující zprávou nejen pro rodiče Madeleine McCannové přišel britský portál Mirror. Podle něj má německá obžaloba důkazy, že je britská dívenka mrtvá. Už dříve prohlásil žalobce Christian Wolters: „Kancelář veřejného žalobce v Braunschweigu vyšetřuje 43letého občana Německa kvůli podezření z vraždy. Od nynějška můžete vidět, že předpokládáme, že je dívenka mrtvá.“ A to byl jen začátek.

Po všech těch informacích, které jsme získali, musíme říct, že je dívka mrtvá. Nemáme žádné informace, že by byla ještě naživu. Všechny náznaky, které máme a o kterých nemohu mluvit, potvrzují teorii, že je Madeleine mrtvá, i když musím přiznat, že stále nemáme tělo,“ řekl nyní Wolters Sky News.

Maddie zmizela před 13 lety

Maddie zmizela před 13 let v portugalském letovisku Praia da Luz poté, co ji nechali rodiče spát v místním apartmánu a sami šli na večeři s přáteli. Rozjelo se celosvětové pátrání, které však dosud nepřineslo žádné výsledky. Máma holčičky ani její táta nikdy nepřestali doufat, že ji najdou. Podezřelých bylo několik včetně samotných rodičů. Tyto stopy se ale vždy ukázaly jako liché.

Nyní to ale konečně vypadá, že byl vrah dopaden. Němec Christian B. žil v regionu Algarve, kde se letovisko nachází, v letech 1995 až 2007.  Už v minulosti byl usvědčen z několika pedofilních napadení. Naposledy měl v Portugalsku znásilnit stařenku (72), kterou sadisticky mučil. Policisté se nemusí bát, že by Christian B. pláchl, protože je stále za mřížemi německé věznice. 

K usvědčení vraha potřebují důkazy

Jenže usvědčit ho z vraždy Maddie nebude jen tak. Sám Wolters přiznává, že i když údajně má jistotu v tom, že je britská dívenka mrtvá, nebude to možná stačit. Žalobce se totiž obává, že nebude mít dostatek důkazů k usvědčení Christiana B. z její vraždy. Vyzval proto veřejnost, aby se vyšetřovatelům ozvali všichni, kteří mohou cokoliv vědět. I malá indicie může pomoci.

zirioges ( 9. června 2020 23:30 )

Německá policie ví, že je Madeleine mrtvá? Tak rodina s Kate McCann se konečně přiznala? Proč hledají tělo, po třinácti letech od náhlé smrti Madeleine, v apartmánu v portugalského letoviska? Tajný pohřeb, který Gerhard McCann zorganizoval na neznámém místě se bude jen těžce dohledávat

joanna5 ( 9. června 2020 10:48 )

chudacek holcicka a rodice. Takoveto zrudy stale existuji, nocni mura vsech rodicu, rodice, budte opatrni na sve deti a vzdy ve strehu, hlidejte sve deti, nikdy nevite, kdo stoji vedle nich ci opodal!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání