Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žena zabila těhotnou matku (†17) a vyřízla jí z dělohy dítě: Její ostatky pak pohodila na ulici

Žena zabila těhotnou matku (†17) a vyřízla jí z dělohy dítě: Její spálené ostatky pak pohodila u chodníku! (vpravo ilustrační foto)
Žena zabila těhotnou matku (†17) a vyřízla jí z dělohy dítě: Její spálené ostatky pak pohodila u chodníku! (vpravo ilustrační foto)  (Autor: Quintana Roo Prosecutor General´s Office)
Autor: rc - 
6. června 2020
15:03

Případ jako z hororu vyšetřuje mexická policie. Žena jménem Juanita měla k sobě domů pozvat sedmnáctiletou dívku, která byla v sedmém měsíci těhotenství. Tu pak ubodala a z dělohy jí vyříla živé dítě!

K sobě domů měla pozvat na návštěvu sedmnáctiletou dívku žena jménem Juanita pocházející z mexického Playa del Carmen. Návštěva se však rychle změnila v horor. 

Podle informací britského deníku Daily Mail Juanita nemohla přijít do jiného stavu a obávala se, že ji kvůli tomu opustí manžel. Dívku, která byla v sedmém měsíci těhotenství, proto napadla. Nejdříve ji měla praštit kamenem do hlavy a pak vzít nůž a ubodat ji k smrti. Z dělohy jí pak vyřízla živé dítě. Svou oběť pak spálila a její ostatky vložila do pytle a pohodila je u chodníku. 

S nedonošeným chlapečkem se pak měla objevit v nemocnici a vydávat se za jeho matku. Dítě jako zázrakem přežilo. Podle informací Daily Mail je však jeho stav stále vážný a bojuje o život. Strážci zákona Juanitu již zatkli, a jestliže bude shledána vinou, může strávit až padesát let za mřížemi.

ostuda ( 6. června 2020 15:36 )

17.letá dítě má a tahle nemá. koho by to taky nenas ralo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání