Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Natálie zavraždila kamaráda: Zakrvácená pak popíjela kafe a kouřila cigaretu

Autor: jel - 
5. června 2020
21:31

Natálie z malé ukrajinské vesničky pořádala v pondělí společně se svým kamarádem alkoholový večírek. Po hádce se však posezení zvrhlo v krvavý masakr, od kterého Natálii neodradilo ani to, že je její šestnáctiletá dcera doma. Po činu si v klidu dopřála kávu a cigaretu.

Zmasakrované tělo šedesátiletého Vasila našli policisté nedaleko Natáliiny verandy. Tam si zakrvácená vražedkyně dávala cigaretu a kávu. Dvojice spolu měla údajně popíjet a dostat se do dramatické hádky, při níž měla Natálie vzít nůž a svého kamaráda několikrát bodnout a poté vzít sekeru a rozsekat ho. Podle informací ukrajinských medií měla žena mučit Vasila celou noc, než ho konečně zabila a až poté zavolala policii.

Přivolaní strážníci zůstali v šoku při pohledu na zmrzačené tělo oběti.  „Celá zahrada jejího domu byla pokrytá krví,“ řekla mediím Diana, která žije v sousedním domě. „Část hlavy byla oddělená, protože se ho snažila skalpovat. Když mluvila s policisty, byla naprosto klidná a vyprávěla jim podrobnosti z příšerné noci,“ dodala sousedka. Celý hrůzný čin se navíc měl udát před zraky šestnáctileté dcery vražedkyně. Ta je nyní v sirotčinci.

Vyšetřovatelé řekli, že oběť byla pravděpodobně ještě naživu, když se jí žena snažila skalpovat. Natálie se k vraždě přiznala a řekla, že si nemůže vzpomenout na důvod hádky. „Podezřelá pila s přítelem, když mezi nimi vypukl konflikt a ona ho zavraždila,“ řekla policejní mluvčí Hanna Starčevská.

uklid ( 5. června 2020 22:00 )

Banderistán na steroidech, ta dáma by se asi zamlouvala stbákovi Štětinovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání