Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pětiletý chlapec zastřelil brášku: Zbraň našel v lese!

Autor: ran - 
13. května 2020
20:44

Tragické následky měla nevinná hra malých kluků ve městě Griffin v Georgii. V sobotu v 7:40 hodin večer trojice bratrů hopsala na trampolíně, pobíhala po zahradě a občas zaběhla i do lesa. To, po čem v něm nejmladší z nich sáhl, rozhodně do ruky malého kluka nepatřilo.     

Pětiletý hošík se svými bratry ve věku 7 a 12 let v rámci dovádění v jednu chvíli opět zaběhl do lesa. Vrátil se s nálezem, ze kterého měl obrovskou radost, napsal Daily Mail. Třímal pistoli, která vypadala jako opravdická, a tak se s ní hned běžel pochlubit sourozencům.

Tutéž zbraň jen dvě hodiny předtím hledala i policie. Byla totiž skutečná. Policisté tou dobou dostali echo na podezřelou skupinu, která podle svědků utekla do lesa s batohem plným pilulek extáze a také s pistolí. Batoh policie skutečně našla, pistoli však nikoli. Vystřelily z ní o pár hodin později nic netušící dětské ruce.   

V rámci rozjaření a v domnění, že drží hračku, zamířil chlapec na svého staršího bráchu, dělal pusou zvuk střelby a přitom zmáčkl spoušť. Vyšel výstřel, který zasáhl bratra přímo do hrudi. Hoch zemřel po převozu do nemocnice.

Vyšetřovatelé zbraň odeslali na testy DNA a další expertízy. Zároveň se intenzivně věnují pátrání po skupince, která zbraň spolu s drogami pohodila. Ačkoli policie stopu po podezřelých v okolí ztratila, věří, že nakonec budou dopadeni. „Obrátíme každý kámen, abychom našli ty, kdo jsou za zanechání té zbraně v lese zodpovědní,“ ujistil šéf místní policie Mike Yates.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání