Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Namol opilého taxikáře chytla policie: Rovnou ho zadrželi

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Václav Burian)
Autor: ČTK, VaB - 
24. února 2020
06:52

Policisté zastavili taxikáře, a když mu dali dýchnout, nestačili se divit! Nadýchal jim přes 3 promile. Taxikář je obviněn z ohrožení pod vlivem návykové látky.

Nepřípustně, nadto notně se v Bratislavě posilnil na poskytování své služby 23letý taxikář Lukáš B. Dechová zkouška po jeho zadržení policisty ukázala, že jezdil s 3,67 promile alkoholu v krvi. Informoval o tom dnes mluvčí bratislavské policie Michal Szeiff. 

Policisté taxík Škoda Octavia zastavili kvůli tomu, že se hnal rychlostí „zjevně nepřiměřenou“. Záhy poté, co řidiče nechali „dýchnout“, zamířili s provinilcem na obvodní oddělení, kde mu pak sdělili obvinění z ohrožení pod vlivem návykové látky, sdělil mluvčí.

Televize Markíza v této souvislosti na svém webu poznamenala, že podobnou situaci zažila i hlídka pohotovostní motorizované jednotky v obci Plavecký Štvrtok asi 30 kilometrů severně od Bratislavy. Tam naměřili 65letému řidiči přes dvě promile alkoholu v krvi. Sice neřídil vůz taxislužby, zato ale už má z dřívějška zákaz řídit motorová vozidla. 

Sislavej ( 24. února 2020 08:55 )

Žnám taki pár taksikažú a je so šamá švině

Homosapa ( 24. února 2020 07:52 )

Co taxikař to Z..M..R..D
!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Vyku...rvenej
Zamr..danej

Homosapa ( 24. února 2020 07:48 )

Co taxikař to ***!

lahny ( 24. února 2020 07:27 )

Tak s tím bych souhlasil.Ještě za dob komunistů byli chlapi z fabriky zaučovat na Slovensku chlapy v jiné fabrice na mašinách co se od nás přesouvala výroba na Slovensko.A vypravovali...denně nalitý, ale malý panák v hospodě neexistoval, pro ně byl malý panák jako u nás velký a velký panák byla, tenkrát ještě byly hořčicové skleničky, tato sklenička.
Zrovna tak kluci ze Slovenska, s kterými jsem byl na vojně, malé panáky nepili, prý jsou zvyklí na větší kalíšky.

zlymikes ( 24. února 2020 07:13 )

Nalitej Slovák je nějaká zvláštnost? Pamatuji, že když jsme studovali v Žilině tak v obchodech půllitrovka kořaly neexistovala, stejně by ji nikdo nekupoval.Bylo jen litrové balení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání