Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

První oběti běsnícího počasí: Tři ženy se utopily při záchraně psů ze zatopeného útulku!

Autor: VaB - 
13. listopadu 2019
22:29

Deštivé počasí si u našich sousedů patrně vyžádalo první oběti. Ve slovenské Revúci se ve středu vpodvečer ztratily tři ženy, které se vydaly zachraňovat pejsky ze zatopeného útulku. Podle TV Markíza patrně utonuly. Záchranáři už našli jedno z těl.

Po tragické nehodě nedaleko Nitry, při které zemřelo dvanáct lidí a dalších 20 bylo zraněno, přišla ze Slovenska další smutná zpráva. Záchranáři pátrají po třech ženách, které se snažily pomoct pejskům z útulku, který vytopila velká voda.

Deštivé počasí, které teď na Slovensku panuje, si tak vyžádalo pravděpodobně tři oběti. Dvě ženy měla řeka Muráň nedaleko Revúce doslova sebrat, třetí se na břehu snažila volat záchranné složky.

Podle informací TV Markíza měl být hovor z ničeho nic přerušen, je tak možné, že voda sebrala i třetí ženu. Na místě probíhá velká záchranná akce, tok řeky prohledávají potápěči.

Policie zveřejnila na facebooku krátce před 22:00 informaci, že jedno tělo se již podařilo nalézt. "Totožnost zatím neznáme, po dalších se stále pátrá. Na místě pracují policisté, jakož i další záchranné složky," informovali policisté.

JanJanJan ( 14. listopadu 2019 13:58 )

Mistr_yoda

Tebe tak potkat na ulici

Zdenek Mencler ( 14. listopadu 2019 12:34 )

Vy hovada co někoho odsuzujete za to,že kvůli ,,coklum,, tak ty ženský mají mít obdiv. Jsou lidi,kterým nejsou zvířata lhostejna a mají cit. Dělám kynologii,tak vím o čem mluvím. Kdo o tomto píše negativni komentáře,neni nic jiného nez Cynicke HOVADO.!!!!!!

sigmae ( 14. listopadu 2019 11:55 )

škoda jejich životů, dobrý skutek musí být náležitě potrestán, tak už to na světě chodí

defakto ( 14. listopadu 2019 11:27 )

... že se nestydíte takhle to hodnotit , ty ženy určitě nechtěli zemřít a nepovažovaly psí život za cennější než ten svůj . Prostě někteří lidi mají velký cit pro zvířata a jestli to byly taky pracovnice toho útulku asi cítili taky velkou zodpovědnost za zvířata a chtěli je zachránit , nejspíš se dostali do nějaké nepředvídatelné situace , do nějaké pasti , nebo prostě špatně odhadli celou situaci -riskovaly a nakonec zařvaly spolu se zvířaty.
Já by jsem ty ženy neodsuzoval , ale spíš ocenil jejich oddanost zvířatům.
A nedá mi neříct , že lidi jsou různí a někdy jsou ty psi lepší než lidi .

mistr_yoda ( 14. listopadu 2019 10:25 )

Dobře jim tak. Když nechápou co je cennější. Život čokla nebo člověka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání