Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Muž (70) se doma zabarikádoval s pistolí: Střílel, protože mu někdo špatně parkoval před domem

Aktualizováno -
7. října 2019
20:26
Autor: ČTK - 
7. října 2019
08:28

Policejní zásahová jednotka v neděli večer zadržela sedmdesátiletého muže, který se zabarikádoval ve svém domě v České Třebové. Měl u sebe zbraň a podle policie hrozilo, že by si mohl ublížit. Muž je v policejní cele, zákrok se obešel bez zranění, uvedla v pondělí mluvčí krajské policie Markéta Janovská.

Policisté na místo vyjeli v neděli po 16:00 po informaci o sousedských sporech. Oznamovatel uvedl, že souvisejí s parkováním a že na místě padly i výstřely. Na místo vyjely policejní hlídky, muž, který údajně zbraň použil, se však zavřel ve svém domě a nekomunikoval ani s policisty, ani s policejním vyjednavačem. Po dvou hodinách rozhodl velitel zásahu o násilném vstupu do objektu.

Podle TV Nova muž z domu střílel, protože mu někdo špatně parkoval před domem. „Ty vo*e! Vy č**áci!,“ křičel po zadržení. „Tady se jen míhali policajti a záchranky,“ řekla místní obyvatelka. V mužově chování nejspíš sehrál roli i alkohol. Lidé ho totiž viděli, jak odchází z hospody s lahví vína. Policie nyní zkoumá, zda muž střílel z plynové pistole nebo opravdové...

Nezadat ( 7. října 2019 09:13 )

To nedělali ani komači,aby na údajně vyrazili někomu dveře.Demokrati jsou potentování strachem a proto se snaží odzbrojit lidi aby měli poslušné jehňátka a mohli si dělat s nimi co chcou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání