Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maria uřízla bankéři hlavu a pak ji uvařila, aby zamaskovala zápach, zní v obžalobě

Autor: rc - 
6. října 2019
05:37

Španělská policie obvinila z vraždy Maríi del Carmen Merino Gómezovou. Jednašedesátiletá žena měla uříznout hlavu svému příteli Jesúsovi Maríovi Barandovi! Hlavu sedmašedesátiletého bankéře posléze uvařila a zabalila do alobalu, aby nezapáchala! Pak ji uložila do krabice a dala sousedce do úschovy.

Šokující vražda se odehrála ve španělském přímořském letovisku Castro Urdiales. María del Carmen Merino Gómezová tam měla zavraždit svého partnera Jesúse Maríu Barandeho. Sedmašedesátiletý bankéř beze stopy zmizel v únoru tohoto roku. Policie po bankéři začala pátrat poté, co se na ně obrátil jeho bratranec Carlos Ricondo.

Tvrdila, že odjel na dovolenou

Podle informací španělského deníku El Pais jeho přítelkyně Gómezová řekla rodině, že odjel na dovolenou, ovšem poté, co se ho snažili kontaktovat, neodpovídal. Gómezová jim posléze měla říct, že má nové číslo, jelikož jeho mobil mu spadl do vany. Jeho blízcí se však obávali, že není něco v pořádku, a tak se obrátili na policii.

Od té chvíle se o Gómezovou začali zajímat strážci zákona. V srpnu měla žena zaklepat na dveře své sousedky a předat jí krabici, v níž měly být sexuální pomůcky. Krabici jí měla dát podle britského deníku Metro do úschovy s tím, že nechce, aby ji policie našla v jejím bytě při prohledávání. Ovšem postupem času se z krabice začal linout příšerný zápach. Poté, co sousedka krabici otevřela, zůstala v šoku stát. V krabici našla lidskou hlavu zabalenou do alobalu! Na hlavě navíc neměla zbýt vůbec žádná  tkáň. Gómezová měla podle obžaloby hlavu uvařit, aby zabránila zápachu.

Záhadné pytle s odpadky

Vyšetřovatelé Gómezovou obvinili z vraždy. Její uklízečka měla soudci vypovědět, že z bytu obžalované měla vynést obří černé pytle na skládku. To se mělo stát čtyři dny předtím, než bylo bankéřovo zmizení nahlášeno na policii. Vyšetřovatelé proto v současné chvíli na skládce pátrají po těle oběti. Podle informací deníku Metro měla Gómezová vypovědět, že krabici s hlavou svého partnera našla přede dveřmi a ponechala si ji kvůli vzpomínce na něj. Policisté v současné chvíli  zjišťují, zdali Gómezová zabila svého partnera sama, nebo si někoho na vraždu najala.      

marianskelazne ( 6. října 2019 10:40 )

Lidska(?) zruda, copak za to asi dostane???

Monikay ( 6. října 2019 09:16 )

doufám že mi nikdy má sousedka nepřinese do úschovy vařenou hlavu

Martina indelov ( 6. října 2019 08:40 )

Ovarová polévka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání