Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Juniorskou plavkyni Karolínu (†14) našli ve Španělsku s podřezaným hrdlem: Policie zadržela jejího bratra (16)!

Policie podezřívá z vraždy Karolíny (†14) jejího bratra. Byl zatčen v Německu (vpravo ilustrační foto).
Policie podezřívá z vraždy Karolíny (†14) jejího bratra. Byl zatčen v Německu (vpravo ilustrační foto).  (Autor: Facebook, Aktu.cz)
Autor: yks - 
30. září 2019
20:01

Jako podivná sebevražda se nejprve jevila šokující smrt Karolíny Kaverové (†14), dcery ruské psycholožky Olgy Kaverové dlouhodobě působící ve Španělsku. Došlo k ní už v polovině června. Teprve pitva potvrdila, že nešlo o dobrovolný odchod ze světa a že bodné a řezné rány na krku si dívka nezasadila sama. Policii začala pátrat po okolnostech, za nichž zmizel Karolínin 16letý bratr. Na sklonku září ho vypátrali a zdrželi kriminalisté stovky kilometrů daleko, až v Německu!

Šok pro všechny, kdo ji znali, i pro přátele z plaveckého oddílu, se kterým se účastnila mezinárodních soutěží. Sympatická mladá Ruska Karolína Kaverová odjela do Španělska se svou matkou a starším bratrem (16) a působila dojmem spokojené a veselé dívky.

Také proto všechny šokovalo, když se v polovině června objevily zprávy o jejím náhlém a krvavém skonu, který byl původně označen za sebevraždu. Dívka si prý poranila hrdlo. O případu informovala řada zahraničních a ruských médií.

Podle serveru CrimeRussia.com několik dní před šokujícím nálezem odcestovala Karolínina matka, svérázná psycholožka Olga Kaverová z domovského katalánského města Mataró do Ruska. Kaverová je podle zjištění španělských médií zakladatelkou Mezinárodního institutu pro lidskou reprodukci PUER a zabývá se alternativní léčbou ženské neplodnosti.

Obě dospívající děti nechala ve Španělsku, když se ale zničehonic přestaly hlásit, požádala sousedy, aby ověřili, že je vše v pořádku. Muž vešel do domu a našel tělo dítěte. Její bratr v domě nebyl. 

Teprve když pitva potvrdila, že zranění si Karolína v žádném případě nemohla způsobit sama, začala španělská policie případ vyšetřovat jako násilný skutek. Bylo zřejmé, že klíčové svědectví o tom, co se v domě stalo, by mohl přinést její bratr, po tom se však slehla země. Španělská policie na něj vydala zatykač. 

V pondělí přinesl portál Vesti.ru informace o tom, že mladík byl zadržen až v Německu. Přestože nemá mít dosud žádný kriminální záznam, podle serveru Ria News je v případu hlavní podezřelý.

Pepa Re ( 1. října 2019 08:20 )

Tak dementni Američani si zase střílí děti ve škole

Taurus70 ( 30. září 2019 22:13 )

Český novinář co to placas v tom tvém Americkém Zidostanu je toho stokrát tolik, tam už je to pouze statistika troubo😂😂😂🤪

doktormediciny ( 30. září 2019 20:52 )

Skoro bych byl rad, kdyby zde bylo neco vbeselejsiho

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání