Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Amanda (27) ubodala své identické dvojče! Na Annu (†27) čekaly tři dcerky

Autor: ital - 
27. června 2019
21:24

K hrůzné vraždě došlo v sobotu v americkém státě New Jersey. Amanda Ramirezová (27) tu k smrti ubodala svou sestru, dvojče Annu Ramirezovou (†27). Krátce předtím oběť sdílela na internetu společnou fotku z oslavy a nic nenasvědčovalo tomu, co se stane. Policie její sestru zatkla a obvinila z brutální vraždy.

V sobotu v noci sdílela Anna Ramirezová (†27) na facebook společnou  fotografii se svou sestřenicí, dalším mužem a svým dvojčetem Amandou Ramirezovou (27), pod níž napsala komentář: „Znáte ten pocit!“ Nic přitom nenasvědčovalo tomu, že za méně než dvě hodiny ji její sestra ubodá k smrti.

Pobodanou Annu ještě stihli převézt do nemocnice, o několik hodin později však zemřela. „S bolestí, zármutkem a zlomeným srdcem musíme oznámit smrt naší milované Anny Ramirezové. Bůh požehnal naší rodinu, když nám ji 8. ledna 1992 dal. Narodila se krásná a byla velice milovaná. Byla radost sama a jedním z největších darů, jaký jsme kdy dostali,“ uvedla zdrcená rodina.

„Bohužel od nás odešla příliš brzy. 22. června 2019 naše rodina utrpěla obrovskou ztrátu. Anna po sobě zanechala 3 nádherné dcerky, matku se zlomeným srdcem a rodinu, která ji zbožňovala. Byla velmi oblíbená mezi svými vrstevníky, kteří ji milovali. Její skromné chování, vlídnost a ochota dávat s čistým srdcem domohly, že z ní její krása vyzařovala,“ vyjádřila se rodina, která založila i internetovou sbírku, kde prosí, aby lidé přispěli na pohřeb jejich milované dcery.

antismejd ( 28. června 2019 11:02 )

Debilní cigoška.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání