Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policisté našli v bytě mrtvou matku s dvojčaty: Rodina vyhladověla!

Policisté našli ve Vídni mrtvá těla.
Policisté našli ve Vídni mrtvá těla.  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
23. května 2019
15:45

Rakouští policisté vyšetřují záhadnou smrt tří žen, které objevili v jejich vídeňském bytě. Matka (†45) se dvěma 18letými dcerami podle všeho zemřely dobrovolně hlady.

Policie objevila v jednom bytě ve Vídni těla tří žen, které podle výsledků pitvy zemřely hlady. Šlo o 45letou matku a její dvě 18leté dcery – dvojčata. Dívky byly prý opožděné ve vývoji, nikoli však bezmocné.

Ženy zřejmě zemřely koncem března nebo začátkem dubna, objeveny byly ale až toto úterý. Policie informovala, že v bytě nebyly známky vloupání a na tělech nebyly žádné stopy násilí. Nic nenasvědčuje ani tomu, že by ženy doma někdo zavřel.

Ženy nezanechaly dopis na rozloučenou a vyšetřovatelé u nich nenašli žádné potraviny. Je možné, že smrt trojice souvisí s psychickým onemocněním matky, a vše nasvědčuje tomu, že ženy vyhladověly dobrovolně. Proč se tak stalo, ale není jasné. „Ne vždy jde všechno beze zbytku objasnit,“ řekl policejní mluvčí Patrick Maierhofer.

Rodina žila izolovaně, nenavazovala kontakty s lidmi ze sousedství. S matkou spolupracoval úřad pro ochranu dětí a mladistvých, naposledy s ní byl v kontaktu v březnu předloňského roku kvůli podezření ze zanedbávání péče.

To se ale nepotvrdilo, řekla Andrea Friemelová z tohoto úřadu. „Byly to nesmělé děti, klidné dívky v pubertě,“ popsala Friemelová dvojčata.

picoda ( 24. května 2019 10:03 )

alter012 ( 23. května 2019 22:53 )

Je vidieť , že v socialke všade robia tie najlepšie dcéry národa . V bratislave takto zomrela 5 ročná dcera asocialom , tak ju dali do mrazničky , aby neprišli o socialne dávky na ňu. Dokonca ani nechýbala v škole na zápise . Nikomu nechýbala ! Dokonca aj socialka mala "záznamy" o kontrole tejto rodiny ....

pekaaaros ( 23. května 2019 20:48 )

lepší ilustrační clickbate jste si tam dát nemohli.. Česká policie ve Vídni. vyčůraný..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání