Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásnou Lucku (†27) smetl luxusní mercedes: Policie obvinila slavného bijce Mečára!

Autor: ital - 
15. května 2019
18:44

V první polovině října 2018 na Slovensku tragicky zahynula krásná Lucia D. (†27), kterou  podle slovenských médií luxusním mercedesem smetl bývalý zápasník MMA Matúš Mečár. Dlouhou dobu z její smrti nebyl obviněn. Po sedmi měsících vyšetřování však v případu nastal významný posun. 

Na začátku října 2018 se vracela Lucka D. (†27) ze slovenské Nitry domů z práce. Tehdy ji podle informací slovenských médií smetl na přechodu luxusním mercedesem údajně bývalý zápasník MMA Matúš Mečár.

K tragédii došlo asi jen dvě stě metrů od jejího bytu. Jen taková vzdálenost dělila Lucku od místa, kde na ni čekal zamilovaný novomanžel Lukáš. Mladá žena zemřela o tři hodiny později v nemocnici. Po sedmi měsících vyšetřovatel obvinil Mečára ze zabití.

Zdrcený manžel přijal obvinění pachatele plný rozpaků. „Dostal jsem vyrozumění od právníka, že byl obviněn. I když mi to Lucku už nikdy nevrátí, věřím ve spravedlivý a rychlý proces a odsouzení,“ pověděl Lukáš pro Čas.sk. Není přesvědčen ani  o tom, že by Mečár cítil skutečnou lítost.  „Mečár psal dopis rodičům, kopii poslal vyšetřovateli a chtěl to založit do spisu, tudíž šlo o účelovou omluvu,“ domnívá se Lukáš.

Vůči vyšetřování je skeptická také rodina nebohé Lucky. Zejména z toho důvodu, že Mečár je známý svými styky s vlivnou místní rodinou podnikatelů Bödörových. Za smrt Lucie hrozí zápasníkovi trest spíše symbolický – 2–5 let ve vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání