Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těšila se, že bude mít na miminko: Lucii (†27) prý srazil autem Rytmusův kamarád a bojovník MMA

Autor: DH - 
14. října 2018
05:01

V Rabči na Oravě proběhlo v pátek poslední rozloučení s Lucií, která přišla o život při tragické dopravní nehodě v ulicích Bratislavy. Za volantem luxusního Mercedesu, který ji na přechodu smetl, údajně seděl bývalý MMA zápasník Mátúš M.

Na maličkém hřbitově v Rabči na Oravě proběhlo poslední rozloučení s Lucií (†27), která podlehla svým zraněním poté, co ji na přechodu srazilo auto. „Vím, že se s manželem těšili na miminko, jen co se usadí. Bohužel se toho už nedožila,“ řekla pro server Pluska.sk smutnící žena, kterou při obřadu přemohly slzy. Nejhorší chvíle ale prožívala rodina zesnulé, především pak její manžel Lukáš. Ten nedovedl ani stát na nohou, když se pokoušel kráčet za rakví.

„Lucka tu vyrůstala. Byla nejen krásná, ale i velmi milá. Pamatuji si dobře, jaká byla před rokem krásná nevěsta. Zářila štěstím, ona se smála a my teď za ní pláčeme,“ popisovala smutně obyvatelka Rabče, která se také rozhodla na pohřeb přijít.

K nehodě, při které přišla mladá Lucie o život, došlo ve Štůrově ulici v Bratislavě. V podvečer chtěla žena přejít silnici a ihned poté, co vstoupila na přechod, z levé strany doslova přiletěl luxusní mercedes S350. Náraz hlavou o kapotu byl tak silný, že dívka po převozu do nemocnice zemřela.

Za volantem seděl již dříve trestaný bývalý MMA zápasník Matúš M., který si odpykal trest za vydírání. V Bratislavě je známou firmou, snaží se i podnikat. Je to také veliký kamarád se šampionem Bellatoru a slovenskou megastar bojových umění Atillou Véghem. Právě on měl údajného řidiče automobilu seznámit s rapperem Rytmusem. Všechny tři spojila dohromady právě vášeň ke smíšeným bojovým uměním.

Co přesně stálo za tragickou nehodou a jak rychle Matúš uháněl ulicemi Bratislavy, je zatím nejasné. Podle svědků ale Mercedes S350 na přechod přímo vletěl. Případem se nyní zabývá slovenská policie.

babickavenus ( 16. května 2019 23:21 )

Jim je jedno, kde se to stalo, jak se to stalo...důležité je pouze to, aby se tragédie,nebo nehoda stala krásné a nepřežila to...

babickavenus ( 16. května 2019 23:21 )

Jim je jedno, kde se to stalo, jak se to stalo...důležité je pouze to, aby se tragédie,nebo nehoda stala krásné a nepřežila to...

babickavenus ( 16. května 2019 23:15 )

Oprava: supi...ta čarodéjnice z paneleku, mne tak rozčílila, že hrubá chyba zůstala bez povšimnutí

babickavenus ( 16. května 2019 23:09 )

To by mne docela zajímalo, jak to chodi v takové redakci...kde neváhají sesmolit nepravdivé články, které pak vedou k odsouzení na více, jak čtvrt století v base, jsou jak supy a když néco vyšťourají, tak to pochopitelně řádné upraví, přesně pro takové typy čtenářu, jako jste Vy.Nemám opravdu tušení, jak to v takové redakci chodí, ačkoliv co by tam mělo chodit, když se u práce na PC, většinou sedí....ale myslím si, že nékdo, kdo není použitelný, ani jako materiál na opravu díry v silnici, by mél opravdu kušovat a neukazovat, že je VHUN.

kristina62 ( 14. října 2018 14:18 )

Hovado jsi tady maximálně ty, za ty tvoje výrazy, který tady uvádíš. Asi moc nemáš tušení jak to v takové redakci chodí viď? Kdyby jsi měl, tak tady zbytečně nevypouštíš tyhle hlody, když se to dá vyjádřit i slušně. Stydím se za takový lidi, jako jsi ty. Chovejte se k ostatním ve slušnosti a ne jak bezmozci a pokud vás tak hrozně rozčilují články v Blesku, tak sem nelezte a zbytečně nešpiňte vzduch, hned se vám bude žít o trochu líp. Amen.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání