Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kočkovi pohřbili Jana ml. (†28) a pak...: Utajená tryzna v centru Prahy

Autor: chal - 
13. října 2018
05:00

V pátek odpoledne světská rodina Kočkových pohřbila jednoho ze svých řad - Jana mladšího (†28). Honosný pohřeb byl jako u obyčejných lidí následován tryznou - smuteční hostinou. Většinou probíhá v klidu rodinného kruhu doplněného o blízké a přátele. Ale jak zapíjejí žal světští? Tak, jako dělají všechno - pompézně a okázale.

Od Kočkových rozhodně nic obyčejného nečekejte. Na první pohled bylo jasné, že nezemřel jen tak někdo, ale člen významného klanu kolotočářů. Vždyť jen květinová výzdoba kostela stála podle informací Blesku 700 tisíc korun! Celkový účet pak měl dosáhnout závratných dvou milionů korun.

Pozvánku na pohřeb dostalo kolem 800 lidí, nakonec jich ale přišlo ještě mnohem víc. Diskrétní rozloučení v rodinném kruhu se tedy nekonalo.

Kočkovi si neodpustili ani extravagantní převoz rakve z náměstí Jiřího z Poděbrad na Olšanské hřbitovy v podobě bohatě zdobeného barokního kočáru, který táhlo šest černých koňů.

Je samozřejmé, že Kočkovi nešetřili ani na smuteční hostině a neuspořádali ji někde Na Růžku ve čtvrté cenové. Vybrané hosty z úzkého kruhu rodiny a přátel pozvali do luxusní asijské restaurace na Starém Městě. Uzavřená společnost byla samozřejmostí, sem už 800 lidí pozvánku opravdu nedostalo. Truchlící Kočkovi tak mohli náročný den v klidu zapít.

Jan Kočka mladší zemřel 28. září na dálnici D11 po nehodě, kterou s nejvyšší pravděpodobností sám zavinil. Kočka jel několik kilometrů v protisměru, než ve vysoké rychlosti čelně naboural do kamionu, který řídil Miloslav H. (†28).

Oba řidiči po nárazu vypadli ze svých vozů a zemřeli. Kamion i Kočkův luxusní terénní vůz skončily v plamenech.

Gammi ( 14. října 2018 19:04 )

to bylo dobrý Padrino Don Cat

Gammi ( 14. října 2018 19:01 )

to je pravda Michal David je světský takže tam byl ok ale ostatní vlezdo***ové

Gammi ( 14. října 2018 18:57 )

xyjh ( 14. října 2018 00:04 )

tak to je přesný..mluvit neuměl název pisně od Špinarky nazval jinak a kameraman taky na h...o! a to si blesk myslí že je nej....

xyjh ( 13. října 2018 23:57 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání