Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Muž na Prachaticku po hádce ubodal švagra (†33): Policie ho obvinila z vraždy

Aktualizováno -
29. dubna 2019
19:58
Autor: ČTK - 
29. dubna 2019
13:31

Rodinná hádka dopadla tragicky! Ze čtvrtka na pátek došlo na Prachaticku k vraždě. Muž měl ubodat svého švagra. Nyní policie obvinila možného pachatele. Podle vyšetřovatelů se oběť i údajný vrah začali spolu hádat a konflikt skončil smrtí jednoho z nich. Stíhaný muž skončil ve vazbě. 

V Minařovicích u Volar Na Prachaticku mělo dojít ze čtvrtka na pátek k hádce mezi dvěma muži. Podle policie jeden muž druhého pobodal tak vážně, že jeho oběť později bodnořezným zraněním podlehla. Policisté útočníka vzali do vazby a obvinili jej z vraždy.

„Obviněný poškozeného fyzicky napadl a způsobil mu bodnořezná poranění, kterým muž podlehl,“ potvrdila policejní mluvčí Lenka Krausová. Dodala, že vražda se stala v domě na Prachaticku.

Ten kluk, co to odnesl, byl velmi nekonfliktní. Bohužel tedy… Hodnej kluk,“ řekla TV Prima s pláčem místní žena. U domu, kde se vražda stala, hoří svíčky. „Byla jsem z toho vedle. Že takovýho něco se stalo… Co mezi nimi bylo, to nevím,“ dodala další z místních obyvatelek.

Jde o druhou vraždu v Jihočeském kraji v roce 2019. Podobný průběh měla i první tragická událost. Také v tomto případě byl muž obviněn z toho, že u Vodňan na Strakonicku po konfliktu zabil nožem staršího muže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání