Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Řidička trolejbusu si podle lidí za jízdy lakovala nehty! Byla pod vlivem drog

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Petr Lundák / MAFRA / Profimedia)
Autor: lm, čad - 
19. dubna 2019
19:12

Svéráznou činností na sebe před několika dny strhla v Českých Budějovicích pozornost cestujících řidička trolejbusu. Ta si měla za jízdy lakovat nehty na nohou. Cestující proto na ženu přivolali policisty.

K incidentu došlo 12. dubna kolem poledne na trolejbusové lince tři. „Mohu potvrdit, že jsme řidičku trolejbusu skutečně řešili,“ uvedl k nevšednímu případu mluvčí policie Jiří Matzner. Policejní hlídka si na řidičku počíhala na konečné stanici, kde ji podrobila dechové zkoušce a zkoušce na drogy.

„Ten byl pozitivní. Žena se dobrovolně podrobila odběru krve. Nyní čekáme na výsledky,“ dodal policejní mluvčí. Žena okamžitě přišla o řidičské oprávnění.

Řidičce z povolání nyní hrozí nejen dlouhodobý zákaz řízení, ale i trest odnětí svobody až do výše tří let. Mluvčí českobudějovického dopravního podniku Viktor Lavička serveru iDnes.cz sdělil, že řidička je momentálně v pracovní neschopnosti. Uvedl také, že u společnosti pracovala asi deset let a doposud s ní nebyly žádné potíže. 

snehulak ( 20. dubna 2019 08:43 )

To je hoax. Nebylo to v Budějicích, ale v Brně. Nelakovala si nehty, ale vlasy. A nebyla to řidička trolejbusu, ale šaliny. A ty si za jízdy lakovat nehty mohou.

Ritalesta ( 19. dubna 2019 20:57 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání