Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Znechucená Tereza u soudu: Prozradila, co se ve vězení stalo s jejím tělem!

Autor: dce - 
6. března 2019
13:17

Soud s Terezou (22) v Pákistánu se podle všech indicií skutečně blíží ke konci. Právník mladé Češky ve středu ukončil svou závěrečnou řeč a předal slovo právníkovi druhého obžalovaného. Tereza navíc místnímu zpravodajovi prozradila svoje tajemství, ze kterého je velmi nešťastná.

„Dal jsem tomuto případu svých 100 %, teď už potřebujeme jen hodně štěstí,“ prohlásil po středečním soudu právník Terezy, která zde byla zadržena s kufrem plným heroinu.

Právě ve středu totiž obhájce mladé Češky Asghar Dogar ukončil svou závěrečnou výpověď a věc se posunula do dalšího stadia – v sobotu 9. března, na kdy bylo jednání odročeno, bude závěrečnou řeč mít obhájce druhého obžalovaného Shoaiba Hafeeze Khana. Poté by měl prostor dostat znovu státní zástupce, který chce ještě dovysvětlit nějaké nejasnosti.

Tereza i Khan popírají vinu a oba svorně tvrdí, že se ani neznají. Zda jim soudce uvěří, je ve hvězdách, podezřelé Češce hrozí až deset let ve vězení, které jí ostatně i žalobce navrhl.

Po středečním stání Tereza opět hovořila s pákistánským novinářem Alím Aršádem a prozradila mu, že ji velmi trápí jedna věc. „Bojím se o svou váhu, když jsem přijela do Pákistánu, vážila jsem 53 kg, teď mám 63 kg. Za rok jsem přibrala deset kilo, protože necvičím a nemůžu se řádně stravovat,“ postěžovala si a slíbila, že hned jak se vrátí do Česka, přihlásí se do fitka, aby zase zhubla.

Pákistánci zadrželi Terezu H. loni 10. ledna na letišti v Láhauru. Z jejího kufru při prohlídce vyndali téměř devět kilogramů heroinu, Terezin obhájce ale u soudu argumentuje tím, že jeho klientka daný den s žádným kufrem necestovala.

Januschka ( 10. března 2019 16:23 )

Uffff, to se mi ulevilo, že slíbila, že se hned přihlásí do fitka.

jirsbe ( 10. března 2019 11:11 )

ty jsi jeste genialnejsi videl la si co se delo predtim

hujer1 ( 10. března 2019 10:31 )

Tak ji dejte do hladomorny.

santusof ( 10. března 2019 07:56 )

ale kdežé.. to je ctnostná a skromná děvucha uherskohradištského okresu kraje jihomoravského, ta měla být viděna o svátcích v kroji, ale ona raději jiné kroje v nočních klubech..... no, to už nebude luxusní společnice....to bude stát u cesty, aby měla druhý den na pečivo, tak, jak to chtějí poslanci se smoživitelkama

j_dc_cv ( 9. března 2019 08:21 )

To jo. Jsi geniální... Oni maj vydeo, kdy jí vybalovali kufr s drogou a ona u toho kňučí, že jí Tarik zabije. To podle tebe není pořádný důkaz?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání