Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tereza po soudu zářila štěstím: Všichni jí gratulovali!

Autor: chal - 
13. února 2019
17:00

Soudce ukončil výslechy všech svědků v případu Terezy H. (22) obviněné z pašování heroinu, posledním bodem jednání tak budou už pouze závěrečné řeči státního zástupce a advokáta obviněné Češky. Rozsudek by tak měl padnout do konce února. Přesně jak soudce Tereze několikrát slíbil.

Obviněná Češka Tereza ve středu dorazila na jednání pákistánského soudu, který rozhoduje o její vině v případu pašování heroinu. „K dnešnímu stání se opět nedostavil státní zástupce. Další líčení je na programu 18. února,“ sdělil Blesku mluvčí Ministerstva zahraničí Robert Řehák.

Soudce podle pákistánského novináře Alího Aršáda ale i přes nepřítomnost státního zástupce uzavřel výslechy svědků a vypadá to, že splní svůj slib Tereze, totiž že vynese rozsudek do konce února. Na programu dalších líčení totiž mají být už pouze závěrečné řeči advokátů a samozřejmě samotné sdělení verdiktu.

„Pustí mě na svobodu,“ doufá Tereza, kterou středeční stání naplnilo optimismem. Tereza je přesvědčená o své nevině a pevně věří, že ji verdikt očistí. „Už brzy se vrátím domů,“ řekla po středečním stání natěšená Tereza pákistánskému zdroji Blesku.

Další jednání se uskuteční v pondělí 18. února. „Pokud advokáti stihnou dokončit své řeči, padne rozsudek brzy,“ sdělil Blesku novinář Alí Aršád.

Obviněnou přišly ve středu k soudu podpořit hned dvě spřízněné duše. Tereze po líčení gratulovala Afričanka, která s mladou Češkou jednu dobu sdílela celu a spřátelila se s ní.

Přání všeho nejlepšího se Tereze dostalo i od právníka Shoaiba Nazaie, který se v minulosti nechal několikrát slyšet, že ji miluje a chce si ji vzít. Usměvavou modelku nápadníkova vlídná slova potěšila.

Terezu zadrželi celníci na letišti v pákistánském Láhauru loni v lednu. V kufru měla téměř devět kilo heroinu, o kterém prý nevěděla. Tereza prý do muslimské země létala pracovně kvůli focení jako modelka. Od zatčení se zúčastnila několika desítek soudních stání.

Video  Tereza na Štědrý den  - Blesk.cz/ Dunya News
Video se připravuje ...

sidneyfoster ( 15. února 2019 05:46 )

Jestli ji bude soudit ten " Kat křesťanů ", tak bych moc nezářil.

odlisny ( 15. února 2019 02:24 )

zářila štěstím, že nedostane provaz, jen doživotí

hafblaf ( 14. února 2019 22:19 )

K čemu, že bude moct dále rozvážet drogy?

karlos107 ( 14. února 2019 22:00 )

Jestli tuto hradišťskou kuuurvu pustí bez trestu, nevěřím na nějakou spravedlnost.

exekutor ( 14. února 2019 18:01 )

Neboj huso.Dočkaš se

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání