Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie našla za dveřmi bytu dvě těla: Mámu se synem (†15) zavraždil jejich blízký?!

Za těmito dveřmi našli policisté dvě mrtvá těla (vlevo ilustrační foto).
Za těmito dveřmi našli policisté dvě mrtvá těla (vlevo ilustrační foto).  (Autor: Robert Klejch, Martin Přibyl, Jakub Poláček, Facebook/Polícia SR)
Autor: chal - 
25. února 2019
09:40

Žilinští policisté učinili v neděli v podvečer hrůzný nález. Kolem šesté hodiny zasahovali v bytě na sídlišti a našli v něm dvě mrtvá těla patřící matce (†47) se synem (†15). Na místě se nacházel ještě zraněný muž (48), kterého policisté zatkli.

V jednom z bytů žilinského sídliště Hájik došlo v neděli večer k tragédii. Kolem šesté hodiny v něm policisté našli dva lidi mrtvé a jednoho zraněného.

Slovenská policie na svém účtu na sociální síti informovala, že mrtvými jsou matka se synem a v souvislosti s nálezem došlo k zadržení jedné osoby. Podle informací slovenských médií byl zadržený člověk zraněný.

Policisté odmítli událost blíže komentovat. „V současné době na místě vykonáváme prvotní procesní úkony a opatření. Z uvedeného důvodu není možné k události poskytnout bližší informace. Jakmile to situace dovolí, informace poskytneme,“ sdělil mluvčí žilinských policistů Radko Moravčík.

Podle TV Markíza v bytě došlo k hádce. Útočil muž blízký obětem. Když si uvědomil, čeho se dopustil,  ještě na místě činu se neúspěšně pokusil o sebevraždu. Bodl se nožem do hrudi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání