Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Krutá, nebo milosrdná pravda o chlapci (†2) ve studni? Řekli, kdy a jak zemřel

Aktualizováno -
27. ledna 2019
07:49
Autor: ital - 
27. ledna 2019
05:02

Celý svět sledoval záchranu dvouletého Juléna, který spadl do stometrového vrtu ve Španělsku. Až do poslední chvíle všichni, včetně nešťastných rodičů, kteří už o jedno děťátko dříve přišli, doufali, že se záchranářům podaří najít chlapce živého. V noci na sobotu však vyšla najevo krutá pravda. 

V sobotu zasáhla celý svět zpráva o nalezení Juléna (†2), kterého téměř dva týdny vyprošťovali z hlubokého vrtu. Nachází se na pozemku patřícímu chlapcově rodině. Tým záchranářů se pokoušel o záchranu dítěte za pomoci těžké techniky. Museli kvůli tomu vyvrtat další šachtu. Nedlouho po půlnoci, v sobotu v 1:25 ráno, nalezli záchranáři jeho mrtvé tělíčko.

Policie zahájila vyšetřování ke zjištění příčin chlapečkovy smrti. Kvůli jejich přesnému určení nařídila soudní pitvu. Vládní mluvčí Alfonso Rodriguez Gomez de Celis ale předpokládá, že se stal Julénovi osudným volný pád. „Podle umístění to vypadá, že to byl rychlý volný pád do 71 metrů. V této hloubce jsme tělo objevili,“ řekl veřejnosti.

Vedle nařízené pitvy by se měly provádět ještě další zdravotnické testy. Gomez však řekl, že výsledky, které by mohly být známy již během víkendu, poskytnou lékaři pouze soudci, jenž případ vyšetřuje. Zatím není jisté, jestli poté dojde k jejich zveřejnění. 

Fakt, že se chlapeček dlouho netrápil a netrpěl, je přitom jedinou útěchou, kterou mohou záchranáři nabídnout zdrceným Julénovým rodičům. Podobná tragédie je navíc už jednou postihla. Už v roce 2017 během procházky po pláži náhle zemřel jejich tříletý syn. Příčinou jeho smrti měly být nenadálé zdravotní potíže. 

sikanaland ( 11. února 2019 18:35 )

naprosto souhlasím..až moc neuvěřitelných a podezřelých náhod naráz

modrodolka ( 29. ledna 2019 23:20 )

vemeno, vemeno, ty jsi fakt vemeno.Ty a někteří tady, jste fakt hloupí a zlí.Však ono se vám to vrátí. Až vám jednou bude hodně zle, vzpomeňte si na ty svoje kecy tady.Možná jste si v životě vytrpěli a jste z toho pokřivení. Ach jo.

Vysmata ( 28. ledna 2019 11:03 )

Vysmata ( 28. ledna 2019 10:57 )

Tahni!! Nadrzenej ***..

Spanelsko ( 27. ledna 2019 16:58 )

Nekoukejte do slovniku, ne vzdy to tak je.Ptam se v cafetería lidi a mezi nimi i un policía local a vsichni mi dali za pravdu. Vy zijete ve spanelsku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání