Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Netvor rozstřihl miminku jazyk nůžkami a zbil ho: Matka viníka chránila!

Chlapec měl rozpůlený jazyk, podlitiny po těle a nateklý šourek
Chlapec měl rozpůlený jazyk, podlitiny po těle a nateklý šourek  (Autor: Archiv Blesku, Vigo County Jail)
Autor: chal - 
26. ledna 2019
18:00

Děsivé zranění utrpěl minulou středu 14měsíční chlapec z amerického státu Indiana. Jeho matka ho do nemocnice přivezla s rozpůleným jazykem a dalšími známkami násilí. Lékařům tvrdila, že si chlapec zranění způsobil při pádu, před policisty, které zdravotníci zavolali, ale už kápla božskou.

Američanka Holly Cota (29) ve středu odvezla svého 14měsíčního syna do nemocnice s podezřelým zraněním. Chlapeček měl rozpůlený jazyk, modřiny po celém těle a nateklý šourek. Holly lékařům tvrdila, že dítě několikrát spadlo z postýlky a kouslo se do jazyka.

Její vysvětlení se ale doktorům jevilo z jednoduchého důvodu jako vysoce nepravděpodobné – chlapec měl totiž jazyk rozdělený přesně v polovině, zuby tedy zranění způsobit nemohly. Poraněný šourek matka vysvětlovala pádem z bedny s hračkami.

Při detailní prohlídce jazyka vyšlo najevo, že jazyk není ani natržený, řez byl totiž čistý. K rozpůlení jazyka byly podle lékařské zprávy použity pravděpodobně nůžky. Špička chlapcova jazyka byla navíc zcela odstřižená! Lékaři ve zprávě matčino vysvětlení zpochybnili. Zranění, jaká chlapec měl, by podle nich nemohlo způsobit ani několik pádů. Personál nemocnice tak zavolal policii.

Až v přítomnosti strážců zákona Holly přiznala, že v době zranění se synem nebyla, hlídal ho její přítel Scott Edwards (33). Edwards tak okamžitě putoval do cely a nyní čelí obvinění z týrání svěřené osoby. Holly Cota byla obviněna z maření vyšetřování a je stíhána na svobodě. Scott Edwards může být propuštěn z vazby po složení kauce ve výši 75 tisíc dolarů (1,8 milionu korun).

cotoje ( 28. ledna 2019 19:55 )

to se ani nedá komentovat není to netvor je to zruda hnusná tohle snad ani člověk nedokáže vymyslet aby tohle udělal miminku

antismejd ( 28. ledna 2019 17:11 )

klasický případ amerických white trash. bílý odpad......

11karel11 ( 27. ledna 2019 14:30 )

Je to lidská stvůra a patří mu za to ustřihnout ptáka.

pepen ( 27. ledna 2019 11:50 )

Roztřihnout jazyk, pořádně zmlátil-useknout obě ruce a zavřít na doživotí !!!!!

pavel11 ( 27. ledna 2019 11:37 )

Jaké doživotí okamžitě vykostit oba!! a nakrmit zvířata!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání