Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zrůdná pečovatelka zabila holčičku (†2): Bila ji páskem a pálila zadeček

Autor: shp - 
22. listopadu 2018
15:36

Jako zrůda se zachovala pečovatelka Shamonica Page (32), která se starala o teprve dvouletou Aniyah Darnell. Dívenku z texaského Arlingtonu, o kterou měla láskyplně dbát, bila vlastníma rukama, páskem a dokonce jí pálila zadeček. Dítě po kruté tyranii zemřelo.

Nebohá Aniyah byla prohlášena za mrtvou v sobotu po převozu do nemocnice. Její tělíčko našli bez známek života policisté. Těm pak Page přiznala, že holčičku bila. K obludné tyranii používala vlastní ruce i pásek.

To vše kvůli tomu, že se Aniyah pomočovala. Dívenku kvůli tomu krutá pečovatelka dokonce popálila na zadečku. Podle CBS DFW proto, aby „jí udělila lekci“. Zraněné dítě pak nevzala k doktorovi, ale léčila ho sama doma.

Page se o dívenku starala na žádost její matky, která ji nedokázala zabezpečit. Jaký k sobě mají ale ženy přesný vztah, není jasné. Policie již pečovatelku obvinila z ublížení na zdraví a smrti dítěte. Podle televize Fox 4 byl zatčen i Dereck Roberson (38).

Uvězněn byl kvůli ublížení dítěti. Jde pravděpodobně o přítele Page. Obvinění obou obžalovaných však mohou být ještě přehodnocena. Čeká se totiž ještě na výsledky pitvy holčičky, která by měla odhalit přesnou příčinu její smrti.

mazliva.samicka ( 22. listopadu 2018 19:10 )

Gorila je proti týhle "pečovatelce"..učiněná krasavice...

pupak ( 22. listopadu 2018 18:03 )

Být to obráceně, tak by do toho zamíchali rasismus a opoameričané by zase měli důvod, vyrazit do ulic dělat bordel, rabovat obchody, mlátit neopomameričany a policajty. Ale je pravda, že opoameričanů, kteří si mohou dovolit zaplatit bílou pečovatelku moc není a ti, kteří na ní mají, si nenasadí do rodiny takovou vraždnou kreaturu.

AliAlice ( 22. listopadu 2018 16:15 )

Jak může někdo svěřit děcko takové obludě ???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání