Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec vidí mrtvé a mluví s nimi: Matka předložila důkazy!

Autor: rc - 
29. listopadu 2018
14:18

Tricia Jordan, matka dvou dětí pocházející z anglického Newportu, tvrdí, že její syn (7) mluví s mrtvými lidmi. Podle ní od útlého věku vídá její babičku a ví věci, o kterých by neměl mít ponětí! Jako by přímo vypadl z filmu Šestý smysl! 

V roce 1999 dobyl svět film Šestý smysl v hlavní roli s Brucem Willisem. Přestože se jedná o mysteriózní film, který má pramálo společného se skutečným životem, jsou lidé, kteří tvrdí, že jejich blízcí skutečně vidí mrtvé lidi. Jednou z nich je Tricia Jordan z anglického Newportu. Ta prohlašuje, že schopnost vidět mrtvé má její syn Luca!

Tricia je matka dvou dětí. Pracuje ve zdravotnictví. Pro The Sun řekla, že její syn Luca od raného dětství vídá její babičku. „Moje babička zemřela, když bylo Lucovi osmnáct měsíců. Zrovna začal mluvit a první věcí, kterou mi řekl, bylo, jak ho babička uložila do postele. Zdálo se mi to zvláštní. Děsilo mě to, a tak jsem to nechala být,“ řekla Tricia.

„Jednou z nejděsivějších věcí prý bylo, když Luca zpíval písničku The Big Ship Sails on The Ally-Ally-O, kterou mi vždy zpívala. Zpíval to pořád dokola a řekl mi, že je s námi babička. Nikdy jsem mu to nezpívala. Neexistuje způsob, jak by tuhle píseň mohl znát,“ uvedla.

Další děsivý zážitek zažila s Lucou, když mu byly čtyři roky a procházela s ním kolem sousedního domu. Tehdy jí Luca řekl, že kdysi dávno tam žil muž jménem Martin, který zemřel při požáru. Vyděšená Tricia začala později hledat o Martinovi nějaké informace a zjistila, že tam skutečně žil muž toho jména, který zemřel v plamenech.

Tricia není jediná, jejíž dítě údajně vídá mrtvé lidi. Stejně děsivé zážitky zažívá se svou dcerou Rosalyn (3) Rebecca Evans nebo Londýňanka Hollie Smith se svým synem Rileym (6). Ten pro změnu mává na lidi, kteří tam ve skutečnosti vůbec nejsou.

petrw ( 30. listopadu 2018 06:34 )

ale to rikal jen matce ...at predvida cim...anglosi dost huli travku a holduji alkaci tak ze ona keca z hladu

Zobrazit celou diskusi