Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladá máma Andrea zmizela 13. prosince: „Šance, že se najde živá, je mizivá,“ říká kriminalista

Autor: ital - 
13. prosince 2018
19:30

Přesně 13. prosince někdo unesl mladou matku Andreu ze slovenské obce Hlohovec. Za hlavního podezřelého policie označila jejího manžela, jehož také následně zatkla. Nyní však na povrch vypluly další informace.

Toho rána Andrea Vlčeková odváděla do školky svého mladšího syna. Pak ji měli přepadnout tři muži a násilně ji zatáhnout do auta. Od té doby o ní nikdo neslyšel. O několik dní později policisté zadrželi jejího bývalého manžela Miroslava, kterého však obvinili „jen“ z únosu. Ve vyšetřovací vazbě sedí již dva roky.

V listopadu poslal soud Miroslava na 12 let do vězení za únos manželky. Ten se však proti rozsudku odvolal. Ve vazbě skončila i trojice mužů, s nimiž mohl být údajně Vlček na únosu domluvený. Ti vypověděli, že měli Andreu jejímu exmanželovi předat v obci Veľké Ripňany. Tam ji měl prý přinutit, aby mu přepsala podíly ve svých firmách.

Pátrání po zmizelé ženě stále pokračuje a s největší pravděpodobností její rodina stráví další Vánoce bez ní. Naděje na její nalezení je čím dál menší. „Dle mého názoru je ve většině případů, kdy je člověk tak dlouhou dobu nezvěstný, šance na jeho vypátrání mizivá,“ řekl webu Topky.sk bývalý slovenský kriminalista Matej Snopko.

 

 

hasickajana ( 14. prosince 2018 07:04 )

to zase psal vocas... nebyla by záhodna informace o tom, kdy se to stalo...? myslím tím rok, nikoli datum shodný se dnem, kdy byl článek uveřejněn...

krasomila ( 13. prosince 2018 21:20 )

Ten její bejvalej je jasnej sexi mozek, kterého si vzala určitě z lásky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání