Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chlapce (4) se pokusila unést žena téměř před zraky matky. Zachránila ho jeho 7letá sestřička!

Autor: rc - 
21. července 2018
22:14

Stačila chvíle nepozornosti a málem přišla o své vlastní dítě! Sammie-Joe Thomas (28) se vydala se svými třemi dětmi na nákupy. Když se vraceli domů, tak neznámá žena popadla jejího čtyřletého syna a chtěla ho nacpat do auta!

Hororový zážitek si prožila matka tří dětí Sammie-Joe Thomas (28) pocházející z anglického města Hull. Ta se svými ratolestmi vyrazila v pátek na nákupy, a když se vraceli zpátky domů, cizí žena se pokusila unést jejího čtyřletého syna Archieho. „Dvě děti jsem měla za sebou a má dcera byla vedle mě a šli jsme domů ulicí Holderness poblíž Yorkshire Bank,“ řekla pro Hull DailyMail. „Má sedmiletá dcera poté přišla blíž ke mně a řekla, že žena v černém autě chytla Archieho rameno a snažila se ho dostat dovnitř vozu, ale že to zastavila. První věc, kterou jsem řekla své dceři byla, ukaž mi, kdo to je, ale to už auto odjelo. Kdybych ji viděla, nevím, co bych udělala,“ uvedla Sammie a dodala, že její dcera se jí snažila ženu popsat.

„Podle popisu mé dcery to bylo ta samá žena, kterou jsme viděli v obchodu s hračkami. Měla na sobě modré oblečení a měla černé vlasy,“ řekla. Ustaraná matka už incident nahlásila policii. „To mi otevřelo oči. Od teď se vždy ujistím, že jsou vždy přede mnou,“ dodala. „Žena držela chlapce za ruce a pustila ho, když se jeho starší sestra přiblížila, a odjela pryč černým vozem. V této době je nejisté, jaký byl její motiv,“ uvedla police a dodala, že prohlíží kamery z oblasti, kde k incidentu došlo.   

VIDEO: Pilot omylem nahlásil »únos letadla«: Do letadla vtrhla zásahovka a vyděsila pasažéry

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi