Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Krejčířův bodyguard skončil v poutech! Obvinili ho z vydírání, únosu a praní peněz

Autor: lm - 
21. května 2018
20:01

Krejčířův (49) bývalý bodyguard má pořádný problém! Jason Dominguez (38) byl zatčen při razii jihoafrické policie v Johannesburgu. Na krku má velmi vážné obvinění.

Jason Dominguez (38) byl zatčen ve čtvrtek večer při tajné operaci. Policie ho obvinila z praní špinavých peněz, vydírání, únosu a držení steroidů. Spolu s dalšími třemi zadrženými putoval rovnou do vazby. Mezi nimi by měla být i jeho manželka a zaměstnanec. Hrozí jim také nespecifikovaná obvinění kvůli zbraním a munici.

Podle jihoafrických médií Dominguez podniká v oboru "soukromé bezpečnosti" a je napojen na podsvětí. Server Eyewitness News uvedl, že jde o bývalého bodyguarda Radovana Krejčíře, o čemž svědčí i jejich četné společné fotky z minulosti. Spolu také v roce 2011 čelili obvinění kvůli loupeži v obchodě s elektronikou v Pretorii, při které byl Dominguez postřelen do ruky. Majitel obchodu ale trestní oznámení později stáhnul a policie neměla dostatek důkazů. Ozbrojené loupeži měl být přítomný i Krejčíř.

Krejčíř si v Jihoafrické republice odpykává 35 let vězení za obchodování s drogami a pokus o vraždu. V březnu mu byl navíc v Česku potvrzen patnáctiletý souhrnný trest za skutky spáchané tady.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání