Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lucián (†19) měl před maturitou, mířil na medicínu: Sebevražda na kolejích?

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
17. května 2018
09:54

Za pár dní měl maturovat a poté nastoupit na vysokou školu. Student Lucián (†19) měl celý život před sebou, ukončila mu ho ale tragická pondělní nehoda u slovenských Michalovců.

Mrtvého Luciána našli v úterý nad ránem na trati mezi Bánovcemi nad Ondavou a Michalovci, přibližně sto metrů od železničního přejezdu. Mladíkovi už bohužel nebylo pomoci. „Muž při srážce utrpěl poranění neslučitelná se životem,“ uvedla košická policejní mluvčí Lenka Ivanová.

Policie nyní zjišťuje, kdy přesně zahynul a který vlak ho vlastně srazil. Strojvůdce totiž na místě nezastavil a nehodu ani neohlásil. Ve tmě si mladíka nejspíš ani nevšiml.

Podle informací serveru Topky.sk si Lucián vzal život nejspíš sám. Okolo 23. hodiny se rozloučil přes SMS a lehl si na koleje před přijíždějící vlak. Rodina ani přátelé netuší, co ho k tomu vedlo. Podle informací TV JOJ zanechal dokonce dopis na rozloučenou.

Lucián byl studentem čtvrtého ročníku Gymnázia Pavla Horova v Michalovcích. V pátek ještě se spolužáky nesli do města tablo, čímž zahájili akademický týden, po kterém budou skládat maturitu. Mezi spolužáky i učiteli byl oblíbený a po maturitě plánoval jít na medicínu. Podle kamarádů byl introvert a jeho rodiče se zrovna rozváděli. 

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání