Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželka (†28) žárlivce Milana neprošla detektorem lži: Ubodal ji před synem

Autor: lm - 
25. dubna 2018
09:35

Podezíral partnerku z nevěry a donutil ji absolvovat detektor lži. Když mladá maminka Olívia (†28) neuspěla, žárlivec ji ubodal přímo před zraky jejich nejstaršího syna (7). Milan (27) dostal za brutální vraždu 22 let.

K otřesnému činu došlo loni na podzim ve slovenském Plešivci. Milan, který pracoval přes týden v Česku a na víkendy se vracel domů, začal podezřívat svou partnerku z nevěry. Chorobný žárlivec dokonce zařídil a zaplatil detektor lži, který musela nebohá žena absolvovat. A podle výsledků neuspěla!

Milan si následně měl naplánovat pomstu, k níž se rozhodl loni v říjnu. Svou družku Olívii sledoval, když šla pro děti do školky a po hádce na ni zaútočil. "Ty jsi mě podváděla. To si neměla dělat," řekl podle svědků a vytáhl nůž. Matce tří dětí poté zasadil nejméně 13 bodných ran do oblasti hlavy a krku a v afektu jí ještě třikrát skočil na hlavu. Olívia bohužel krátce po převozu do nemocnice zemřela.

Svědci hrůzného výjevu, mezi nimiž byly i malé děti, vypověděli, že Milan jednal velmi surově a bezohledně. Soud ho nyní poslal za vraždu blízké osoby na 22 let do vězení s maximálním stupněm zabezpečení. "Vzhledem k tomu, že obžalovaný se k skutku přiznal a litoval ho, po jeho prohlášení o vině soud dokazování, co se týče jeho viny, neprovedl. Klientovi uložil sazbu v mezích zákona a až po konzultaci s ním se vyjádříme, zda se odvolá," uvedla k verdiktu obhájkyně Kristína Piovarčiová.

sachmat ( 25. dubna 2018 16:57 )

Tam už všem měla začít blikat kontrolka (zjištění, že něco není vpořádku), když navrhl něco o detektoru lži… Manželka nejenže se neměla zúčastnit něčeho tak ponižujícího (z principu), ale měla (pod nějakou záminkou) okamžitě vzít nohy na ramena. Kdoví, možná by z toho nakonec nevzešlo tak fatální finále.

19.3.1977 ( 25. dubna 2018 11:52 )

Chudáci děti .....

cocumis ( 25. dubna 2018 10:51 )

mislivec - bože jsi normální? Buď jsi naprostý kretén, nebo jsi muslim. To by odpovídalo i tomu pravopisu. Kreténe.

Zuzana Dykastova ( 25. dubna 2018 10:46 )

 Jako by do sňatků vstupovaly jen a pouze cizoložnice a cizoložníci jsou tak slušní, že do manželství nelezou na vás by měli pořídit detektor lži, pane mislivec

mitoz ( 25. dubna 2018 10:46 )

Chorý mozek. Nikdy nebude jiný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání