Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Manželka masového vraha Křepely: Plakala před věznicí

Autor: Ondřej Požár, Slávka Červená, mokk - 
27. září 2012
05:03

V uplakaných očích se jí zračila únava a vyčerpání. Manželka údajného spolustrůjce smrtící metanolové aféry Tomáše Křepely (37) Ukrajinka Natalia Fjodorovna čekala včera odpoledne před vazební věznicí v Brně. A nakonec odjela bez něj, i když Blesku tvrdila, že jejího manžela pustili z vazby!

Seděla sama za volantem v černém superbu před závorou u vjezdu k věznici. Chvílemi si hlavu sužovanou starostmi o manžela podepřela levou rukou. Dveře řidiče měla v odpoledním horku otevřené. Když se jí reportér Blesku zeptal, zda čeká na manžela, popřela to. „Nemůžu vám k tomu nic říct, nechte mě být!“ odvracela se s východoslovanským přízvukem k sedadlu spolujezdce.

Pustili ho? Nepustili!

Na dotaz, zda je pravda, že jejího muže Tomáše propustili z vazby na svobodu, jen stručně odsekla: „Jo, pustili!“ A zabouchla dveře černého vozu. Po chvilce přemýšlení asi pět minut telefonovala. Asi o dvě hodiny později přistoupil do jejího vozu starší muž a společně odjeli. Její manžel Tomáš zůstal za mřížemi brněnské vazební věznice. Možnost kauce a vyšetřování na svobodě vyloučil státní zástupce Roman Kafka. „S ohledem na vazební důvod, který v té věci je, není peněžitá záruka ani jiná náhrada vazby přípustná,“ řekl Blesku.

Na manžela to prý nastrčili

Natalia Fjodorovna pochází z Ukrajiny a ve firmě svého muže pracovala jako účetní. O údajném zločinu, jehož tragickým výsledkem je 26 mrtvých lidí, však prý neměla ani potuchy. „Bylo to na něj připravené. Po tom byste měli jít,“ prohlásila. V reportáži ČT popřela, že se metylalkohol dostal k distributorům z jejich firmy Carlogic. Odvolávala se na účetní dokumenty. „Nám nic nechybí, ani těm firmám, od kterých odebíráme. Kdyby z Opavy něco šlo, tak nám to chybí,“ sdělila Natalia Fjodorovna.

aldaliny ( 28. září 2012 18:04 )

Tak jsme asi měli taky závadný alkohol v rodině Těm dvěma bych teda poděkoval...Ale proč se tady vozí po brečící ženské? Jako útěcha? To je spíš úchylka českého reportéra ne? Proč neloví fotky těch bosů co měli v olomouci 144 000 litrů lihu??? Ty ukažte...Bojíte se?

lukreciaborgia ( 27. září 2012 17:19 )

proboha aspoň někdo si to přečtěte a zjistěte si informace,než budete věšet.Česká lůza,chtivá lynče je schopná uvěřit i Červíčkovi s jeho chvástacími -boys.To je neuvěřitelné,čemu lidi uvěří.Lessyho museli odstranit,protože pocházel z Frýdku-Místku a opravdu by šel do sněmovny a chtěl by zbavení imunity aspoň poslance z Českého Těšína Mariana Kuše.Hrůza,jak dovede lidi zblbnout bulvár. http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Novinarka-Zemreli-lide-a-lihova-bomba-bouchla-Le ta-jste-vsichni-mlceli-246272

lukreciaborgia ( 27. září 2012 17:14 )

pro jsva-taky jedná chytrá,že??? http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Novinarka-Zemreli-lide-a-lihova-bomba-bouc hla-Leta-jste-vsichni-mlceli-246272

lukreciaborgia ( 27. září 2012 17:12 )

pro gabi50-Vy jste trouba jaké není rovno. http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/Novinarka-Zemreli-lide-a-lihova-bomba-bouchla-Leta -jste-vsichni-mlceli-246272

lukreciaborgia ( 27. září 2012 17:10 )

pro ilonap- http://www.janalorencova.cz/clanky/sedmnact-mrtvych-coby-vystupni-kontrola-kvality-alkoholu /#

Zobrazit celou diskusi