Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Česku bude vládnout „bruselská pětka“? Hejma a Staněk v Blesku i o pročištění Sněmovny

Autor: LUDĚK STANĚK - 
10. října 2021
05:00

Jeden z bloků volebního studia patřil opět Luďku Staňkovi, kterého tentokrát doprovodil muzikant Ondřej Hejma. "Letos jsem šel k volbám uvolněný a s úsměvem, protože jsem věděl, že to dopadne špatně. Myslím, že není od věci, že se Sněmovna pročistí. Myslím, že nikdo nelituje odchodu komunistů,“ zhodnotil Hejma.

„Volby jsem vždycky hrozně prožíval. Letos jsem šel k volbám uvolněný a s úsměvem, protože jsem věděl, že to dopadne špatně. Myslím, že není od věci, že se Sněmovna pročistí. Myslím, že nikdo nelituje odchodu komunistů,“ zhodnotil Hejma. Piráti podle něj budou „otloukánci“, ale domnívá se, že koalice SPOLU a PirSTAN se budou snažit držet pospolu.

Hejma osobně podporoval uskupení Trikolora Svobodní Soukromníci, prohlásil, že je s jejich výsledkem spokojen. „Bruselská pětka,“ jak koalici Spolu a PirSTAN přezdívá hudebník Ondřej Hejma, bude mít ve vládě výhodu.

Video  Ondřej Hejma: O výsledcích voleb, roli prezidenta Miloše Zemana i o tom, co politiky čeká v následucjích týdnech  - Redakce Blesk
Video se připravuje ...

Array

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa