Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Miroslava Němcová: Místo na štáb ODS šla na Pardubickou

Autor: Ladislav Leimer - 
13. října 2012
15:59

Krajské a senátní volby? Pro předsedkyni Poslanecké sněmovny a členku ODS jsou dnes až druhou událostí dne. Místo toho, aby hned po uzavření volebních místností vyrazila na štáb, zamířila raději na Velkou pardubickou.

Po sečtení 20 % procent volebních hlasů to v krajských volbách vypadá na drtivou převahu levice. Pravicový volič by tak čekal, že všichni hlavní představitelé ODS budou napjatě očekávat výsledky voleb hned po uzavření všech místností. Není tomu tak.

Radši pardubická než volby

Předsedkyni Poslanecké sněmovny totiž více než výsledky voleb zajímají koně, potažmo dostihové závody. Dnes odpoledne totiž namísto volebního štábu ODS v Praze zamířila nejdříve na Velkou pardubickou. „Miroslava Němcová dorazí až po skončení Velké pardubické,“ hlásí ze štábu reportérka Blesku Eva Pospíšilová. „Ve čtyři hodiny je očekáván primátor Bohuslav Svoboda, o hodinu později by měl dorazit předseda Petr Nečas.

kristinanovaczkova ( 13. října 2012 19:59 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na podzim, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takto privydelavam jiz od srpna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.Cervena-Cerna.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa