V Ordinaci v růžové zahradě se sice museli rozloučit, na prknech, která znamenají svět, se však vídají dál.

"Právě kvůli Báře se nám dost prodražilo zkoušení, protože jsme ho museli z Brna přesunout do Prahy, aby stíhala natáčení Ordinace," říká Trnavský, šéf divadelního souboru Frída, který u Polívky hostuje. Při přípravě hry se Trnavský nechal inspirovat oscarovým scénářem filmu Thelma a Louise autorky Callie Khouri.

Zatímco Munzarová s Marikou Procházkovou hrají titulní role, Trnavský s Radimem Novákem zvládají několik mužských postav, které hrdinkám projdou životem.

Představení seriálovému páru pomáhá v soukromém životě. Jak Munzarové, tak Trnavskému se totiž koncem loňského roku rozpadl několikaletý vztah. Místo vánočního smutnění bez svých partnerů trávili čas ve zkušebně.

"Starám se i o produkci, takže o Vánocích jsem se nezastavil. Jsem rád, že jsme to všechno zvládli," dodává Trnavský, který kvůli premiéře odsunul i své stěhování do Špindlerova Mlýna. Tam chce začít žít poté, co se v krizi ocitl jeho vztah s partnerkou Hanou Zapletalovou, s níž žil třináct let. Munzarová se rozešla s manželem, hercem Jiřím Dvořákem.