Ve hře evokující lesk a slávu Hollywoodu obdarovala odvážnou sázkařku svůdná Marilyn Monroe částkou 500 000 Kč! O dva dny později zase naděloval „Bílý král“. Oblíbená hra White King, plná mystiky jedinečného krále zvířat – albína, přihrála sázkaři na jedno otočení výhru 226 000 Kč.

Autor: Fortuna

Další z her, která na vysoké výhře nešetřila, je Cat Queen. Dvacítka koček na hrací ploše znamenala výplatu 400 000 Kč. A v neposlední řadě je tu také Top Gun. Když se stíhačky zastaví na správných polích, může to být pekelně rychlá jízda. Našemu sázkaři se to podařilo dokonale, za vklad 50 Kč získal senzačních výhru 177 600 Kč.

Jako první a s uvítacím bonusem 25 000 Kč

Fortuna jako první česká sázková kancelář získala licenci k provozování online výherních automatů, rulety a dalších her. Hry najdete na webu a v aplikaci pod záložkou Vegas. K dispozici je vám téměř 50 her, dva typy rulet a řada druhů automatů. Nicméně toto je pouze začátek, už nyní intenzivně pracujeme na rozšíření nabídky a věříme, že vám brzy představíme další novinky včetně oblíbených karetních her (např. blackjack).  

Pro to, abyste mohli začít hrát, je třeba mít u Fortuny plnohodnotný hráčský účet.  Na uvítanou jsme pro nové hráče připravili bonusový balíček v hodnotě až 25 000 Kč.

Hodně štěstí ve hře!

Autor: Fortuna