Jedinečné kompaktní přístroje pro péči o pleť, který v sobě zahrnují vše, co potřebujete pro to, abyste si ukrojili co nejvíce let. Dokáží revitalizovat buňky pokožky a tím ji omladit, dokáží hloubkově vyčistit pleť a zlepšit její výživu a také jsou účinnou zbraní proti kumulaci melaninu v pleti.

Probuďte svou pokožku k novému životu
Autor: Shutterstock.com
Hloubkové čištění
Vaše pleť nemůže být krásná, pokud je zanesena toxiny a nečistotami, póry jsou ucpány mazem a tvoří se na nich nevzhledné černé tečky. A právě dokáže odstranit moderní kosmetický přístroj typu galvanické žehličky.

Odstranění shluků melaninu
Melanin, který je zodpovědný za pigmentaci kůže je velice důležitý pro její ochranu. Komu by se ale líbilo mít na tváři nebo jinde na těle pigmentové skvrny a flíčky. Kosmetický přístroj na bázi ultrazvuku či ionizace dokáže tyto shluky „rozehnat“ a postará se o rovnoměrnost barvy vaší pokožky.

Hloubková výživa
Moderní kosmetické přístroje dokáží vpravit do hloubky pokožky výživná séra a tonika tak, jak by se vám to klasickou ruční aplikací nepodařilo. Díky tomu je pokožka zdravá i vyživená, vypadá mladší a svěží.

Regenerace buněk
Nejdůležitější pro mladistvý vzhled je regenerace buněk pleti. Díky ní  se omezí tvorba vrásek, povadlé pleti a jejího šedavého odstínu.

Jak většina přístrojů funguje

Kosmetické přístroje racují na principu ultrazvuku či aplikace přímého mikro-proudu (-/+) do pleti. Tento proud aktivuje látkovou výměnu uvnitř kůže, dochází k regeneraci, hloubkové výživě a svěžímu vzhledu, který je viditelný ihned po aplikaci.

Vstřebávání živin do pleti je velmi důležitý pro její celkovou hydrataci a zpevnění.

OMLÁDNĚTE JEŠTĚ DNES. VÍCE ZDE

Probuďte svou pokožku k novému životu
Autor: Shutterstock