Jak na to

Chcete-li si snadno přivydělat, staňte se členem komunitní platformy Talk Online Panel, kde budete dostávat pozvánky k průzkumům týkajících se nejrůznějších témat – od životního stylu a finančních možností po nákupní preference a sociální otázky. Projekt Talk online zabezpečuje průzkumy trhu pro marketingové oddělení firem a pro mediální a výzkumné agentury.

Chcete-li moudře využít volný čas a pracovat jen ve chvíli, kdy se vám zachce? Pokud máte silné názory a stojíte si za nimi, staňte se členem Talk Online Panelu a vydělávejte. Postačí vám jen váš názor a připojení k internetu. Vydělávat tak můžete z tepla domova, nebo si tak krátit cestu tramvají.

Snadná forma přivýdělku

Největší výhodou online dotazníků je jejich časová nenáročnost a možnost pracovat z domova. Stačí jen odpovědět na několik jednoduchých otázek a čekat na odměnu. Internetové dotazníky jsou určené pro všechny, bez rozdílu věku a pohlaví. Online průzkumů se totiž může zúčastnit opravdu každý - od maminek na mateřské dovolené, podnikatele, zaměstnance, studenty až po seniory.

Autor: Shutterstock.com

Vyplácí se každý měsíc

Princip odměňování je velice jednoduchý. Za každý dokončený průzkum Talk Online Panelu získáte speciální body. Čím více dotazníků vyplníte, tím více bodů získáte a tím lépe pro vás. Vaše bodové konto pak můžete dle vlastního rozhodnutí vyměnit za hotovost, dárkové poukázky nebo je darovat charitativnímu Nadačnímu Fondu Pokora. Máte kamarády a kamarádky, kteří by si chtěli také přivydělat. Není problém! Za každého svého přítele, který se zaregistruje a dokončí alespoň jeden (první) dotazník, získáte body navíc.

Více informací se dozvíte zde.