Sázející v Moravskoslezském kraji podal plnou sázenku za 220 korun. „Nemám svá oblíbená čísla, a tak za sebe většinou nechávám tiket vyplňovat počítač,” řekl výherce desítek milionů. Stejně tomu bylo i na konci září, když si na čerpací stanici kupoval sázenku, která mu obrátila život vzhůru nohama.

Za každé uhodnuté číslo vyhrál víc než 3 miliony

Datem, na které sázející z Moravy nezapomene, se pak stal poslední zářijový den, který připadl na neděli. Tehdy trefil všech šest čísel prvního tahu a k tomu ještě koncové číslo doplňkové hry Šance. A připadl mu Superjackpot Sportky přes 22 milionů korun. Přečtěte si také příběh mladé maminky, která vyhrála dvě vysoké výhry za sebou.

„S manželkou jsme se pomalu chystali na následující den do práce, když v televizi vysílali losování Sportky,” vzpomíná muž na poslední okamžiky, které předcházely jeho nové roli. Roli multimilionáře.

„Když jsme viděli, že někdo vyhrál tolik peněz, šli jsme si zkontrolovat náš tiket. Tomu, že jsme to opravdu my, jsme dlouhé minuty nemohli uvěřit,” popisuje výherce.

„Práce už bylo dost. Teď je čas začít si užívat!”

Když prvotní šok opadl, přišly na řadu plány, jak manželé s penězi naloží. „Říkal jsem ženě, že už vlastně zítra do té práce nemusíme ani chodit,” směje se šedesátník. Nakonec svým povinnostem dostáli a druhý den do zaměstnání vyrazili. Jen ale proto, aby si vyřídili předčasný důchod. 

„Odpracovali jsme toho už dost, teď je čas začít si pořádně užívat,” uzavírá sympatický výherce, kterému Sazka svět moc gratuluje.

Také byste si rádi začali život vychutnávat naplno? Sportka sny může splnit i vám, stačí si vsadit a mít trochu štěstí. Svůj tiket můžete získat také online během pár minut online na tomto odkazu.

Fotografie je pouze ilustrační a nezobrazuje skutečného výherce.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!