Setkání se správcem areálu Antonínem Dvořanem bylo přátelské, i když se trochu obával, jak bude Blesk hodnotit jím spravovaný kemp.

Fotogalerie
3 fotografie

"Víte, když sem volají vaši kolegové z regionálního tisku a na něco se ptají, mám pocit, že všechno překroutí."

Pak si dal s inspektorkou dobrou kávu a atmosféra se vyjasnila. První dojem ze Smraďavky nebyl vůbec špatný. Sympatický recepční, příjemné posezení ve stínu a spokojení rekreanti – zatím nebylo co vytknout. Kemp působí skromnějším dojmem, ale i ceny tomu odpovídají. Na rozdíl od jiných rekreačních zařízení teplá voda ve sprchách teče celý den, ubytování je za přijatelné ceny, koupání je v areálu a dětské prolézačky jsou obleženy dětmi.

Inspekce Blesku se ubytovala přímo uprostřed dětského letního tábora a děti ze Sokola z Telnice u Brna se chystaly, že ráno zkontrolují úklid naší chatky. Budeme se muset snažit, abychom nedostali prasátko! Hned před kempem najdete lázně Leopoldov, kde si můžete dopřát nejrůznější procedury. Návštěva nedalekého zámku v Buchlovicích je opravdu zážitek. Krásně udržovaná zahrada, kde se procházejí pyšní pávi, dokonalé informační centrum a zámecká vinotéka – to je ráj pro milovníky památek. Blesk si koupil výtečné víno, které vyrábí rodina Knopflova. I lahvinka červeného od místního starosty- vinaře chutnala skvěle. Další zastávkou bylo známé poutní místo Velehrad.

Klášter ze 13. století je jeden z největších v naší republice a patří k významným památkám. Pozůstatky architektonických prvků mohou návštěvníci vidět v expozici lapidária v podzemí baziliky. Znavena z výletů do okolí nakonec inspekce Blesku skončila u táborového ohně s několika místními rekreanty. A opečený buřt po náročném dni chutnal skvěle.

Formulář pro inspektora

Název kempu: Autokemp Smraďavka
Adresa: Buchlovice
Cena za chatku: 130 Kč za osobu
Osoba ve stanu: 50 Kč, děti 3–15 let 20 Kč
Cena za stan, přívěs: 50–60 Kč, karavan 60 Kč
Cena za auto: 50 Kč
Rekreační poplatek: 5 Kč

Hodnocení:
Teplá voda celý den: ano
Elektrická přípojka: ano
Přípojka na kanalizaci: ano
Zajištěna ostraha areálu: ne
Prodej potravin a drogerie v areálu: ano
Stravování v areálu: ano
Krytý prostor pro vaření: ano
Sportoviště: ano
Dětské hřiště: ano
Počet WC pro ženy: 4 v areálu, 2 v budově
Počet WC pro muže: 4 v areálu, 2 v budově
Osvětlení v noci: ano
Hygiena: 3 (jako ve škole)

Celkový dojem: ***


* - Naprostá hrůza!

** - Raději nenavštěvovat!

*** - Průměr, ale být ve střehu

**** - To už se vyplatí

***** - Grandiózní!


Okolní kempy najdete na www.dokempu.cz, kde je k dispozici online mapa kempů ČR a SR.

Vše o kempu Smraďvka včetně názorů návštěvníků se dozvíte zde.

Máte svůj oblíbený kemp? Na stránkách katalogu Dokempu.cz můžete tento kemp podpořit v anketě o nejoblíbenější kemp roku 2008.

Podrobnosti o anketě naleznete zde.