Do kempu redakční Opel Vectra dorazil opět za deště. Majitel kempu Jaromír Bubík navíc přiznává, že to není vůbec ojedinělý jev. "Jsme v takovém kozím koutě, kde hodně prší. Není to úplně ideální na pěší turistiku," říká Bubík.

I přes vytrvalý déšť je o kemp zájem. Ve všech chatkách je plno a nově příchozím zbývá pobyt ve stanu. Nemusíte se bát, že se budete ve špatném počasí nudit. "Když prší, doporučuji návštěvu jeskyně na pomezí nebo zámek v Javorníku," dodává majitel kempu. V Bobrovníku se neztratíte ani s rybářským prutem. Hned vedle kempu je rybník, kde »berou«. "Během půl hodiny chytíte i pět kaprů," tvrdí Bubík.

Nevýhodou je, že stravování funguje pouze formou polopenze. Není ale problém si zde koupit potraviny a základní drogerii. Uvařit si pak můžete v místní kuchyňce.

Sociální zařízení patří k tomu horšímu, co inspekční týden přinesl. Záchody trochu zapáchají a nejsou moc vzhledné. Umývárna je ale lepší – je čistá a teplá voda teče celý den, musí se ale za ni platit: pět minut za pět Kč. "Je to z důvodu hospodaření. Dříve ji lidé nechávali zapnutou, a když došla, stěžovali si, že není," vysvětluje Bubík.

Celkově kemp budí jen lehce nadprůměrný dojem. Ceny jsou vysoké. Za šestilůžkovou chatu zaplatíte na noc téměř 1300 korun. Na druhou stranu to uvnitř chatek vypadá pěkně a cyklisté si v okolí užijí do sytosti.


Formulář pro inspektora:
Název kempu: Autocamping Bobrovník
Adresa: Lipová-lázně, Bobrovník
Cena za osobu: 54 Kč
Cena za stan, přívěs: 35 – 149 Kč
Cena za auto: 54 Kč
Místní poplatek: 12 Kč
Hodnocení:
Teplá voda celý den: ano (automat: 5 min. – 5 Kč)
Elektrická přípojka: ano
Přípojka na kanalizaci: ne (možnost výlevu)
Zajištěna ostraha areálu: ano
Prodej základních potravin a hygienických potřeb v areálu: ano
Stravování v areálu: ano (polopenze)
Krytý prostor pro vaření: ano
Sportoviště: ano
Dětské hřiště: ano
Počet WC pro ženy: 5
Počet WC pro muže: 5
Osvětlení v noci: ano
Hygiena: 3

Celkový dojem: *** - Průměr, ale být ve střehu


Vše o kempu Autocamping Bobrovník včetně názorů návštěvníků se dozvíte zde.


Máte svůj oblíbený kemp? Na stránkách katalogu Dokempu.cz můžete tento kemp podpořit v anketě o nejoblíbenější kemp roku 2008.

Podrobnosti o anketě naleznete zde.