Hotel Grand Hyatt se nachází v Kuala Lumpur, hlavním městě Malajsie, a jeho 33. patro nově celé patří panenkám Barbie v životní velikosti. Totiž hostům, kteří se neostýchají strávit pobyt po způsobu populárních panenek. 14 hotelových pokojů a apartmánů bylo vybaveno ve spolupráci se společností Mattel, která panenky Barbie produkuje.      

Vybavení má co nejvíce připomínat domeček pro Barbie, zároveň ale má zůstat luxusním hotelovým pokojem. Pokoje a apartmány se tematicky liší a odkazují na svět panenky, kterou lze bez ostychu označit za ikonickou, ať je třebas tato sebevíc kritizována kvůli nereálnému obrazu holčičího světa nebo ženství vůbec.

Svět panenek Barbie

Jednotlivé apartmány nesou názvy jako „Můžeš se stát kýmkoli“, „Barbie fantazie“ nebo „Barbie Extra“ a mají odrážet, čím taková Barbie žije. Zřejmě například fantazírováním o vysněném nejlepším povolání a o různých dalších radostech, na které Barbie může ve svém světě natrefit.  

Součástí vybavení pokojů je kromě růžové, kam se podíváš, tematické výzdoby a více než metr vysokého domečku pro panenky, třeba i malý kempovací stan, kam si neposedné Barbie dítko může vlézt, když ho hotelový pokoj omrzí. 

Kavárnička jako pro panenky

Kdo se dostatečně nenasytí růžové na hotelovém pokoji nebo v koupelně, může si sjet na čajíček do druhého patra, kde bude v kavárně obsloužen opět ve stylu Barbie. Dekorace i nádobí tam vypadají, jako by z oka vypadly domečku pro hraní, a vše je uzpůsobeno, aby si malé milovnice panenek Barbie se svými maminkami přišly na své, ať už přijdou na snídani, odpolední čaj nebo koktejl, upozornil web harpersbazaar.my.

V Barbie kavárně se podávají mini cheeseburgery a hamburgery, sendviče, jogurtové i hovězí jednohubky, různé čajové koláčky nebo třeba mléčné šejky s vanilkovou, čokoládovou a jahodovou příchutí. U dětského baru zase zákazník dostane dezerty, na které si jen ukáže. A ty opravdu hodně mlsné jazýčky určitě ocení možnost objednat si „bezednou zmrzlinu“.

Pokud ani tehdy host nebude mít Barbie světa dost, může se vyfotit u speciální Barbie stěny, kde se může do Barbie i převléct – k tomu na místě najde připravený růžový deštníček, lodičky, stylové sluneční brýle nebo plážový klobouk – samozřejmě té jediné správné barvy.    

Fotogalerie
15 fotografií