Kréta

Prosluněný ostrovní ráj, mýtická historie, antická architektura a nedotčená příroda. Pokud se vám tato kombinace líbí, vyrazte na podzim na řeckou Krétu. Navštivte třeba mohutný palác Knóssos nebo nádherné cedrové lesy a kochejte se čistými plážemi se zlatým pískem. Další tipy na podzimní dovolenou na Krétě najdete na cestovatelském webu Cestolino.

Autor: Cestolino s.r.o.

Santorini

V Řecku ještě chvíli zůstaneme. Nedaleko na sever od Kréty se nachází malebné souostroví Santorini, jež zaujme zejména cestovatele, kteří se zajímají o málo známé a turisticky téměř nedotčené destinace. Čeká tu na vás krásná příroda a dechberoucí laguna, jež vznikla v důsledku dávného sopečného výbuchu. Pokud si chcete zjednodušit cestu a zajistit si snadný transfer, navštivte nový cestovatelský web Tripduck.

Autor: Cestolino s.r.o.

Aix-en-Provence

Z Řecka se přesouváme na romantický jih Francie. Aix-en-Provence je samo o sobě nádherné univerzitní městečko, jež můžete využít i jako výchozí bod k objevování krás podzimního Provensálska. Čekají tu na vás půvabná levandulová pole, příjemné podnebí a možnost výletu na horu Sainte Victorie nebo návštěva starobylého Avignonu. Tipy na další výlety po městě i celém Provensálsku hledejte na cestovatelském webu Tripduck.

Autor: Cestolino s.r.o.

Malta

A nakonec se vydáme jihovýchodním směrem na malebnou Maltu. Bohatá historie, krásné historické památky, úchvatné zátoky a pláže – to svoje si zde najdou cestovatelé všech věkových kategorií i zájmů. Malta je nejmenší zemí EU, jež je pro své teplé podnebí vhodná i k podzimním cestám. Inspiraci k výletům můžete opět načerpat na webu Tripduck.

Autor: Cestolino s.r.o.