Na jejich instagramovém profilu nazvaném Secret famous places (tedy tajná slavná místa) si tak můžete prohlídnout jejich vlastní verzi scény ze Sexu ve městě, Forresta Gumpa nebo hned několik fotografií, které jsou jako vytržené z kultovního seriálu Hra o trůny.

Jejich úžasnou práci na Instagramu sleduje přes 21 tisíc lidí. „Před šesti lety, jsme se rozhodovali kam pojedeme na dovolenou a řekli jsme si, že by bylo zábavné jet na místa, kde se natáčely slavné filmy,“ řekla Judith Daily Mailu. „Místo abych ta místa pouze obráželi, rozhodli jsme se znovu vytvořit scény, abychom dokázali, že je to opravu to správné místo,“ dodala s tím, že si původně mysleli, že to nebude fungovat a nepovede se jim scénu vyfotit ze správného úhlu. 

Údajně to však poprvé vyzkoušeli a povedlo se a nový koníček byl tak na světě. „Naším cílem je reprodukovat motiv co nejpřesněji. To je často trochu obtížné, protože se musí všechno hodit: umístění, oblečení, výhled kamery a naše pózy. Výsledkem je vždy fotografie, která ukazuje původní scénu a náš vlastní obrázek,“ stojí na jejich stránkách. O své neobvyklé zábavě totiž dvojice natáčí dokonce podcast, takže v případě, že umíte německy, můžete dokonce zjistit, jak celé focení probíhá.

Fotogalerie
27 fotografií